SPECTACOL IMPRESIONANT: Cel mai mare foc de artificii din lume - VIDEO

Kuweitul a intrat în Cartea Recordurilor Guiness după celebrarea jubileului de aur al Constituţiei ţării cu ajutorul celui mai mare foc de artificii din toate timpurile.

3095 afișări
Imaginea articolului SPECTACOL IMPRESIONANT: Cel mai mare foc de artificii din lume  - VIDEO

SPECTACOL IMPRESIONANT: Cel mai mare foc de artificii din lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Capitala ţării a fost iluminată de 77.282 de artificii care au fost lansate pe parcursul a 60 de minute şi au costat 15 milioane de dolari, scrie dailymail.co.uk.

Un reprezentant al Cărţii Recordurilor Guiness a anunţat că ţara a realizat un record mondial, la finalul reprezentaţiei urmărite de zeci de mii de oameni.

Uriaşul foc de artificii a marcat 50 de ani de la ziua în care emirul Abdullah al-Salem al-Sabah a anunţat că Kuweitul a devenit prima ţară arabă din Golf cu Constituţie şi Parlament.

Mii de artificii au luminat cerul din Kuweit şi au fost urmărite de zeci de mii de oameni, majoritatea acestora imortalizând momentele cu ajutorul telefoanelor mobile.

În ultimii 50 de ani, Parlamentul a fost dizolvat de nouă ori şi unele articole din Constituţie au fost anulate pentru a suspenda Parlamentul timp de 11 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici