Spectacolele "Shadowland" din 23 şi 24 februarie, de la Sala Palatului, au fost anulate

Spectacolele "Shadowland", programate pe 23 şi 24 februarie, la Sala Palatului din Capitală, au fost anulate din cauza interesului scăzut al publicului pentru acest gen de reprezentaţii, informează organizatorul show-urilor, Events.

157 afișări
Imaginea articolului Spectacolele "Shadowland" din 23 şi 24 februarie, de la Sala Palatului, au fost anulate

Spectacolele "Shadowland" din 23 şi 24 februarie, de la Sala Palatului, au fost anulate (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Events cere scuze celor care au cumpărat bilete şi le mulţumeşte pentru înţelegere", se spune într-un comunicat remis MEDIAFAX de organizatorul spectacolelor.

Pentru recuperarea contravalorii biletelor, cumpărătorii sunt rugaţi să se adreseze, în perioada 1 - 31 martie, punctelor de vânzare Eventim de unde au achiziţionat tichetele, iar în cazul celor achiziţionate online să trimită o solicitare la adresa contact@eventim.ro şi să returneze biletele în original până la data limită la biroul Eventim (strada Polonă, numărul 15, sector 1, Bucureşti).

"Shadowland" este un spectacol pus în scenă la nivel internaţional de trupa de dansatori Pilobolus Dance Theater.

Coregrafia lor implică mişcări de gimnastică şi întoarceri ce necesită o flexibilitate extraordinară. În 2007, au fost invitaţii speciali ai premiilor Oscar şi au uimit audienţa aducând un omagiu filmelor celebre precum "Fiecare se crede normal/ Little Miss Sunshine", "Diavolul se îmbracă de la Prada/ The Devil Wears Prada" şi "Avionul cu şerpi/ Snakes on a Plane".

Spectacolul "Shadowland" a avut un succes foarte mare, acesta fiind motivul pentru care a plecat într-un turneu internaţional, după cum anunţa Events în decembrie.

"Shadowland" este o reprezentaţie complexă a visului unei fetiţe care se simte singură şi marginalizată de familie. Ea începe o călătorie de descoperire. Pe drum întâlneşte fel de fel de creaturi: bucătari nebuni, un elefant sau o mână de gigant care o transformă în fata-căţel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici