"Spider-Man: Far From Home", pe primul loc în box office-ul românesc

Lungmetrajul cu supereroi "Omul-Păianjen: Departe de casă/ Spider-Man: Far From Home" s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 1.756.121 de lei în weekendul premierei, potrivit cinemagia.ro.

167 afișări
Imaginea articolului "Spider-Man: Far From Home", pe primul loc în box office-ul românesc

"Spider-Man: Far From Home", pe primul loc în box office-ul românesc

Jon Watts regizează noua secvenţă din seria dedicată supereroului Marvel. Zendaya, Tom Holland, Samuel L. Jackson şi Jake Gyllenhaal pun umor şi acţiune în epopeea SF. Şi, deşi este film american, supereroul îşi face treaba în Europa de data aceasta, din Veneţia prin Praga, Berlin, până la Londra şi înapoi acasă la New York.

Animaţia "Povestea jucăriilor 4/ Toy Story 4", de Josh Cooley, se menţine pe locul al doilea în box office-ul românesc, cu încasări de 196.587 de lei de vineri până duminică. A patra parte a francizei "Toy Story" beneficiază de vocile unor actori precum Joan Cusack, Tom Hanks, Patricia Arquette, Keegan-Michael Key şi Keanu Reeves şi prezintă povestea unei noi jucării, Forky, ce se alătură găştii lui Woody într-o nouă aventură.

Liderul săptămânii trecute, "Bărbaţi în negru Internaţional/ Men in Black: International", de F. Gary Gray, a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 169.042 de lei. Bărbaţii în negru s-au extins pe tot globul, dar la fel s-au răspândit şi răii din univers. Iar, pentru a proteja oamenii, apreciatul Agent H (Chris Hemsworth) şi începătoarea ambiţioasă M (Tessa Thompson) fac o echipă ce e drept cam ciudată, dar care până la urmă, ar putea să funcţioneze. Pentru a face faţă unei noi ameninţări extraterestre, care poate lua orice formă, inclusiv a unui agent al MIB, ei îşi vor uni forţele de-a lungul unei aventuri ce se petrece pe tot globul pentru a salva agenţia şi în final, omenirea.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul românesc la sfârşitul săptămânii trecute este completat de "N-ai şanse, frate!/ Long Shot", de Jonathan Levine (163.592,14 lei), "The Secret Life of Pets 2/ Singuri acasă 2", de Chris Renaud şi Jonathan del Val (160.803,35 de lei), "Jucăria ucigaşă/ Child's Play", de Lars Klevberg (103.881,22 de lei), "Aladdin", de Guy Ritchie (62.517 lei), "X-Men: Dark Phoenix", de Simon Kinberg (60.453,70 de lei), "Câinele, adevăratul meu prieten 2/ A Dog's Journey", de Gail Mancuso (52.003,29 de lei), şi de "Pokémon Detectiv Pikachu/ Pokémon Detective Pikachu", de Rob Letterman (45.970,92 de lei).

Taguri:
box office,
românia,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici