Spielberg militează pentru căsătoriile homosexuale

Steven Spielberg şi soţia sa, Kate Capshaw, donează 100.000 de dolari pentru o campanie ce are ca scop combaterea Proposition 8, propunere consituţională privind interzicerea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex, în California.

11 afișări
Imaginea articolului Spielberg militează pentru căsătoriile homosexuale

Spielberg militează pentru căsătoriile homosexuale

Contribuţia cuplului nu este singura de acest gen pentru această campanie - săptămâna trecută Brad Pitt a donat, de asemenea, 100.000 de dolari pentru campania "No on 8", informează Variety.

"Prin a scrie discriminare în consituţia ţării noastre, Proposition 8 urmăreşte să elimine dreptul fiecărui cetăţean din statul nostru de a se căsători indiferent de orientarea sexuală. Astfel de discriminări nu îşi au locul în constituţia statului California sau în oricare alta", se arată într-o declaraţie a celor doi.

Producătorul de film Bruce Cohen, care lucrează pentru această campanie împotriva Proposition 8, a declarat într-un comunicat: "Este un fenomen pe care Kate şi Steven afirmă că îl susţin, arătându-şi legătura pentru egalitate într-un mod seminificativ".

Cohen s-a căsătorit, în iunie, cu Gabriel Catone, în cadrul unei ceremonii la Los Angeles.

Pe de altă parte, campania "Yes on 8", care susţine propunerea constituţională, a strâns 16,2 milioane de dolari, în timp ce campania "No on 8" a reuşit să adune doar 10,8 milioane de dolari.

Primul spot al campaniei "No on 8" a fost lansat luni pe posturile de televiziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici