Spionii de la SIE s-au uitat la "Românii au talent". Ungureanu: Este o rimă patriotică care a prins foarte bine

Directorul SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, la emisiunea "După 20 de ani", difuzată de ProTV, că mulţi colegi de-ai săi din SIE au privit cu plăcere "Românii au talent", menţionând că este bine să înţelegem că "astfel de injecţii de optimism contează".

468 afișări
Imaginea articolului Spionii de la SIE s-au uitat la "Românii au talent". Ungureanu: Este o rimă patriotică care a prins foarte bine

Ungureanu: Colegii mei care s-au uitat cu plăcere la "Românii au talent"

"Ceea ce vă spun acum nu este pentru a vă face plăcere - nu au fost puţini colegii mei care s-au uitat cu plăcere la «Românii au talent», dintr-un motiv foarte simplu: pentru că în haosul de informaţie care vine către urechile noastre numitorul comun este dezordinea. De multe ori se sesizează că lucrurile nu merg aşa cum ar trebui. Şi atunci, descoperind nişte oameni care sunt cât se poate de normali, de standard, cu pretenţii medii şi cu aşteptări pe măsura a ceea ce cred ei înşişi că sunt, ai un sentiment foarte tonic de confort. Este o rimă patriotică care a prins foarte bine între cei de la SIE", a spus Ungureanu.

Întrebat dacă ar fi votat pentru cel care a câştigat la emisiune, Ungureanu a spus că ar fi votat pentru toată emisiunea.

"Este bine să înţelegem că astfel de injecţii de optimism contează. Şi nu este un optimism idiot", a spus Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici