Staff-ul Madonnei a plecat spre Sofia

Dansatorii şi o parte din staff-ul Madonnei au plecat vineri după-amiaza, cu patru autocare, spre Sofia, unde sâmbătă va avea loc următorul concert al artistei din turneul "Sticky & Sweet".

15 afișări
Imaginea articolului Staff-ul Madonnei a plecat spre Sofia

Staff-ul Madonnei a plecat spre Sofia (Imagine: Mediafax Foto)

Până în prezent, de la încheierea concertului pe care l-a susţinut, miercuri seara, în parcul Izvor din Capitală, Madonna nu a mai părăsit hotelul Radisson SAS, unde este cazată împreună cu cele două fete ale sale, Lourdes şi Mercy.

Aflată pentru prima dată în România, Madonna a sosit la Bucureşti marţi seară, cu un avion particular, care a aterizat pe aeroportul Băneasa - Aurel Vlaicu. De acolo, ea şi staff-ul său au plecat în trei microbuze blindate, direct la hotel. Diva nu a ieşit din hotel până miercuri după-amiază, când a plecat spre parcul Izvor, unde a făcut repetiţii pentru show-ul ce urma să-l susţină seara.

Joi după-amiaza, cântăreaţa a făcut o baie în piscina hotelului.

Potrivit formaţiei Trio Kolpakov, care cântă alături de Madonna în turneul său, artista ar urma să părăsească România abia sâmbătă. "Ne aflăm în turneu cu Madonna în România, în Europa. Mâine vom pleca la Sofia, apoi la Tel Aviv", au declarat aceştia, vineri, într-o conferinţă de presă.

După concertul pe care vedeta îl va susţine, sâmbătă, pe stadionul Vasil Levski din capitala Bulgariei, Sofia, cântăreaţa mai are programate două show-uri în parcul Hayarkon din Tel Aviv, pe 1 şi 2 septembrie. Acestea sunt ultimele spectacole din segmentul european al turneului "Sticky & Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici