Stallone produce un film despre Edgar Allan Poe

Sylvester Stallone ar putea în curând să-şi realizeze unul dintre visuri - un film despre viaţa lui Edgar Allan Poe -, cu condiţia ca producţia "Rambo 4", la care starul lucrează în prezent, să aibă încasări satisfăcătoare, informează allocine.com.

2 afișări
Imaginea articolului Stallone produce un film despre Edgar Allan Poe

Stallone produce un film despre Edgar Allan Poe

Producătorii părţii a patra a seriei "Rambo" i-au indicat lui Stallone că, dacă filmul va avea încasări satisfăcătoare şi dacă starul acceptă şi realizarea unei continuări a francizei, atunci acesta ar putea să-şi îndeplinească un proiect mai vechi, un film despre viaţa celebrului scriitor Edgar Allan Poe.

Practica de a semna pentru o continuare a unui film cu succes de box office înainte de a finanţa un proiect mai personal al starului producţiei respective nu este una rară la Hollywood.

Stallone cunoaşte bine acest lucru, pentru că scenariul părţii a cincea a seriei "Rambo" ar fi, se pare, gata. Totuşi, producătorii filmului nu au dat nici un detaliu despre noile aventuri ale veteranului războiului din Vietnam.

Partea a patra a seriei "Rambo" va fi lansată pe marile ecrane la începutul anului 2008. Ultima oară când Stallone şi-a încântat fanii cu acest rol a fost în 1988, cu aproape 20 de ani în urmă. Cele trei filme ale seriei au fost "First Blood" (1982), "Rambo: First Blood Part II" (1984) şi "Rambo III" (1988).

În noul film, personajul său va ajuta un grup de misionari creştini, aflaţi în Burma pentru acte de caritate, care au nevoie de protecţie.

Speculaţiile cu privire la filmul despre Poe realizat de Stallone au apărut de mai multă vreme. Scriitorul a inspirat deja mai mulţi regizori: Roger Corman ("Corbul", "Masca morţii roşii" şi "Prăbuşirea Casei Usher"), Federico Fellini, Louis Malle, Roger Vadim ("Poveşti extraordinare"), Eric Rohmer ("Bérénice"), Tim Burton ("Vincent"), Charles Brabin ("The Raven"), Mark Redfield ("The Death of Poe").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici