Starurile din "Totul despre sex", la Londra, pentru avanpremiera mondială

Avanpremiera mondială a lungmetrajului "Totul despre sex", bazat pe serialul TV cult american, a avut loc luni seara, la Londra, în prezenţa vedetelor ce interpretează rolurile celor patru celebre bune prietene, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon.

26 afișări
Imaginea articolului Starurile din "Totul despre sex", la Londra, pentru avanpremiera mondială

Starurile din "Totul despre sex", la Londra, pentru avanpremiera mondială (Imagine: Mediafax Foto)

Starurile filmului au fost primite pe Leicester Square, în centrul Londrei, de sute de fani care strigau numele lor şi de o armată de fotografi şi cameramani. Sarah Jessica Parker a fost, ca de obicei, vedeta serii, îmbrăcată cu o rochie mulată din tul verde măr, semnată Alexander McQueen, asortată cu o pălăriuţă în aceeaşi culoare.

Actriţa, care interpretează rolul lui Carrie Bradshaw, cronicar urban al publicaţiei New York Star, a fost foarte mulţumită de faptul că oraşul Londra a fost ales pentru avanpremiera mondială, fiind de părere că este "o bună modalitate de a lansa această aventură".

Alegerea capitalei londoneze ca locaţie pentru avanpremieră, în detrimentul oraşului New York, considerat, totuşi, a fi al cincilea personaj al serialului de televiziune, a uimit foarte mulţi fani. New Line, compania care a produs filmul, a explicat că decizia a avut ca scop să sporească "atracţia mondială".

Unii cred, însă, că s-a dorit testarea unui public străin în deplină securitate înainte de a se încerca să se facă faţă criticilor mai duri din New York.

La patru ani de la finalizarea seriei televizate (1998 - 2004), adaptarea cinematografică le reuneşte pe Carrie, Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) şi Miranda (Cynthia Nixon). Ele sunt prezentate jonglând în continuare cu meseriile şi relaţiile lor, dar şi abordând teme mai serioase precum maternitatea, căsătoria şi afacerile imobiliare din Manhattan.

Avanpremiera mondială de la Londra va fi urmată de un popas la Berlin, joi, şi o proiecţie la New York, pe 27 mai. Filmul va fi lansat pe marile ecrane pe 30 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici