Statui din ceară ale ducesei de Cambridge, expuse în patru muzee Madame Tussauds

Kate Middleton, devenită ducesă de Cambridge prin căsătoria cu prinţul William al Marii Britanii, va avea patru statui din ceară - fiecare purtând o rochie diferită - în patru muzee Madame Tussauds, informează dailymail.co.uk.

531 afișări
Imaginea articolului Statui din ceară ale ducesei de Cambridge, expuse în patru muzee Madame Tussauds

Kate Middleton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fabricanţii statuilor - care costă 150.000 de lire sterline - au spus că au avut nevoie de mai multe luni pentru a le realiza. Statuile vor fi expuse în muzeele Madame Tussauds începând din luna aprilie, când se va împlini un an de la căsătoria cuplului regal.

Copia din ceară a ducesei de Cambridge va fi expusă lângă cea a soţului ei, la Madame Tussauds din Londra, pe 4 aprilie. Această statuie va purta rochia albastră, creată de casa de modă Issa, pe care Kate Middleton a purtat-o în ziua în care cuplul regal şi-a anunţat logodna. Statuia va purta şi o copie a inelului de logodnă, care a aparţinut în trecut prinţesei Diana, mama prinţului William.

Replica din muzeul Madame Tussauds din New York va purta o copie a rochiei creată de casa Alexander McQueen pe care Kate Middleton a purtat-o la gala BAFTA, iar copia de la muzeul Madame Tussauds din Amsterdam va purta o copie a unei rochii din dantelă creată de Alice Temperley.

Cea de-a patra statuie, ce va fi expusă la muzeul Madame Tussauds din Blackpool, va purta o copie a unei rochii create de designerul Jenny Packham.

"Madame Tussauds are o relaţie specială cu familia regală britanică, ce datează încă de pe vremea lui William al IV-lea, care era regele Angliei în perioada în care primul muzeu Madame Tussauds a fost deschis la Londra, în 1835", a declarat o purtătoare de cuvânt a acestui muzeu.

Statuile din ceară ale ducesei de Cambridge se vor alătura astfel statuilor din ceară ale reginei Elizabeth a II-a, ducelui de Edinburgh, prinţului de Wales şi ducesei de Cornwall, dar şi celei a soţului ei, prinţul William, şi celei a cumnatului ei, prinţul Harry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici