Ştefan Bănică: 2010 a fost cel mai plin an al meu din punct de vedere profesional

Ştefan Bănică spune că 2010 a fost cel mai plin an al său din punct de vedere profesional, deoarece a jucat în piesa "Cui i-e frică de Virginia Woolf?", a fost prezentator al emisiunii "Dansez pentru tine", a lansat discul "Super-love" şi, în prezent, se pregăteşte pentru spectacolele de Crăciun.

64 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică: 2010 a fost cel mai plin an al meu din punct de vedere profesional

Ştefan Bănică: 2010 a fost cel mai plin an al meu din punct de vedere profesional (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Ştefan Bănică a fost prezent miercuri în emisiunea "Europa Express" de la Europa FM, unde a susţinut un concert unplugged.

Astfel, în luna cadourilor, cei care îl îndrăgesc pe Ştefan Bănică au primit în casele lor unele dintre cele mai frumoase piese din decursul timpului: "Poveste de mai", "Am s-o aştept mereu", "Doar un Crăciun cu tine", dar şi piese de pe cel mai recent album, "Super-love" - "Nu trece zi", "Cântec pentru Violeta", "Ce frumoasă eşti azi", "E beznă rău (în capul tău)".

George Zafiu a aflat de la Ştefan Bănică faptul că anul acesta a fost unul special pentru el. "Cred că a fost cel mai plin an al meu de până acum din punct de vedere profesional. Am început repetiţiile pentru piesa «Cui i-e frică deVirginia Woolf?», am fost la «Dansez pentru tine», am înregistrat discul, am început să jucăm piesa, am lansat discul, am făcut turneul «Super-love», apoi am încheiat acest sezon al emisiunii «Dansez pentru tine», iar acum suntem în toiul repetiţiilor pentru spectacolele de Crăciun", a explicat artistul.

Deşi trebuie să-şi împartă timpul între numeroase activităţi, Ştefan Bănică a mărturisit că nu ar renunţa niciodată la teatru.

"Pentru mine, teatrul este o plăcere. Dacă nu joc, sunt un om mort. Eu la bază sunt actor, iar actoria îţi permite să le faci şi pe toate celelalte. În anii ´90, oamenii nu înţelegeau dacă sunt actor, de ce vreau să fiu şi cântăreţ? În industria showbiz-ului de afară sunt mulţi actori care au făcut şi din cântat o meserie. Important este să ai ce să exprimi şi că poţi face asta pe mai multe planuri. Cu timpul, au mers şi alţii pe acelaşi drum cu mine, colegi-actori care au şi ei trupele lor, de exemplu Tudor Chirilă şi Ovidiu Niculescu", a spus Ştefan Bănică.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici