Ştefan Bănică a lansat DVD-ul filmului "Ho Ho Ho" şi noul său album "Un Crăciun cu Ştefan Bănică" - VIDEO

Ştefan Bănică a lansat, sâmbătă, DVD-ul filmului "Ho Ho Ho" şi albumul muzical "Un Crăciun cu Ştefan Bănică", alături de fanii săi, într-un eveniment prezentat de Cătălin Măruţă şi care a avut loc la Băneasa Shopping City din Capitală.

143 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică a lansat DVD-ul filmului "Ho Ho Ho" şi noul său album "Un Crăciun cu Ştefan Bănică" - VIDEO

Ştefan Bănică a lansat DVD-ul filmului "Ho Ho Ho" şi noul său album "Un Crăciun cu Ştefan Bănică"

Ştefan Bănică a sărbătorit alături de colegii săi de platou, Alina Chivulescu şi copilul Bogdan Iancu, lansarea primei comedii româneşti dedicate Căciunului, "Ho Ho Ho", pe DVD, cât şi lansarea noului său album muzical, "Un Crăciun cu Ştefan Bănică".

Gazda evenimentului a fost Cătălin Măruţă, care a animat mulţimea adunată cu jocuri pentru copii şi concursuri.

Ştefan Bănică şi colegii săi din echipa de filmare au împărţit autografe admiratorilor şi au răspuns la întrebări venite din public.

Distribuit în exclusivitate de Pro Video, DVD-ul "Ho Ho Ho" poate fi achiziţionat, începând cu 5 decembrie, din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate din ţară, precum şi de pe site-ul www.provideo.ro.

Alegerea locului pentru lansare nu a fost întâmplătoare, pentru că filmările celei mai noi producţii MediaPro Pictures, "Ho Ho Ho", au avut loc în centrul comercial Băneasa Shopping City, fiind conduse de Alma Sârbu şi Patricia Poienaru, în calitate de producători.

Regizorul primei comedii româneşti dedicate Crăciunului este Jesus del Cerro, un cunoscut regizor spaniol care a realizat în România producţiile "Cu un pas înainte" (2007), "Contra Timp 1" (2008) şi "Contra Timp 2" (2009).

De asemenea, la nouă ani de la editarea primei sale compilaţii de Crăciun, Ştefan Bănică a revenit cu albumul "Un Crăciun cu Ştefan Bănică", un nou material discografic dedicat sărbătorilor de iarnă, care, pe lângă piese tradiţionale de Crăciun atent selectate din repertoriul naţional şi internaţional, cuprinde şi noul cântec "Ho Ho Ho". Melodia care promovează albumul se află şi pe coloana sonoră a filmului "Ho Ho Ho", o poveste despre prietenie, familie şi, nu în ultimul rând, despre faptul că nimic nu este imposibil atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat.

Video Stirileprotv.ro

"Ho Ho Ho" este prezent şi pe telefonul mobil, din 20 noiembrie, prin intermediul unui site creat de Mediafax Mobile Services şi partenerii săi în portalul pentru mobil Orange World. Site-ul conţine povestea filmului, fotografii, trailerul şi making of-uri şi le dă posibilitatea utilizatorilor să îşi personalizeze telefonul mobil cu screensavere şi tonuri de apel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici