Ştefan Bănică, despre Mădălina Manole: Era o voce specială, un om pozitiv

Ştefan Bănică a declarat pentru MEDIAFAX că este şocat de moartea Mădălinei Manole, o artistă cu care a colaborat în mai multe rânduri şi pe care a descris-o ca fiind o persoană "pozitivă, profesionistă".

176 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică, despre Mădălina Manole: Era o voce specială, un om pozitiv

Ştefan Bănică, despre Mădălina Manole: Era o voce specială, un om pozitiv (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Dacă până acum s-au dus artişti cu care am colaborat, dar majoritatea erau de vârsta tatălui meu, cu Mădălina Manole nu ştiu cum să reacţionez. M-am trezit de dimineaţă cu această veste", a declarat cântăreţul, mărturisind că a lucrat împreună cu aceasta.

"Aş fi vrut să cântăm împreună, anul acesta, de Crăciun", a mai spus Ştefan Bănică, descriind-o pe Mădălina Manole ca pe un artist "profesionist, jos pălăria".

"Mă gândesc la copilul ei acum. Nu pot să înţeleg. (Vestea, n.r.) a venit ca un şoc. Nu m-aş fi gândit. Era o voce specială, un om pozitiv", a încheiat Ştefan Bănică.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, în locuinţa lor din localitatea Otopeni.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în urma primelor cercetări efectuate au rezultat indicii că Mădălina Manole a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică, justificându-şi gestul printr-un mesaj tip SMS. În cauză s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale şi a unor examene toxicologice, care urmează să stabilească în mod cert motivul şi mecanismul morţii. În opinia procurorului, artista a murit otrăvită, însă necropsia, care va fi efectuată joi, va clarifica acest aspect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici