Ştefan Bănică lansează DVD-ul aniversar "10 ani / Live la Sala Palatului"

Ştefan Bănică lansează DVD-ul aniversar "10 ani / Live la Sala Palatului", un proiect special distribuit din 2 decembrie în toate magazinele de specialitate.

403 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică lansează DVD-ul aniversar "10 ani / Live la Sala Palatului"

Ştefan Bănică (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Concertele de Crăciun susţinute de Ştefan Bănică, începând cu anul 2002, la Sala Palatului din Bucureşti, au devenit o tradiţie, împlinind anul acesta 10 ani de existenţă neîntreruptă. La un deceniu de la primul spectacol, artistul lansează DVD-ul aniversar "Ştefan Bănică 10 ani/ Live la Sala Palatului", informează Pro Video.

"Am încercat prin acest DVD să surprindem o parte din atmosfera creată la concertele de Crăciun de-a lungul anilor, să fie un cadou pentru publicul meu la aniversarea celor 10 ani de existenţă. Din 2002 şi până astăzi, în fiecare an, mi-am dorit să creştem, să evoluăm, să oferim spectatorilor tot ce e mai bun şi sper că am reuşit. În schimb, sunt sigur că am rămas în suflet cu aceeaşi bucurie de a cânta şi de a mă întâlni cu oamenii în sala de spectacol, de atunci şi până acum", spune Ştefan Bănică.

Prin intermediul DVD-ului aniversar, artistul le oferă fanilor săi 20 de melodii pline de emoţie, energie şi căldură, alese din concertele sale tradiţionale de Crăciun. DVD-ul conţine şi un bonus - "Making of Concerte de Crăciun Ştefan Bănică", videoclipul "Super-love", video discografie şi galerie foto.

Pe lângă melodii clasice de Crăciun - "Merry Christmas Everyone", "Silver bells", "Moş Crăciun cu plete dalbe" -, cântece de iarnă binecunoscute lansate de Ştefan Bănică, precum "Doar o dată-i Crăciunul", "Ho, Ho, Ho", "Doar un Crăciun cu tine", pe materialul aniversar apar şi hituri ale artistului: "Am s-o aştept mereu", "S-o facem lată", "Cântec pentru Violeta", "Toată lumea dansează", "Veta".

DVD-ul "Ştefan Bănică 10 ani / Live la Sala Palatului" poate fi achiziţionat începând cu 2 decembrie din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, precum şi de pe site-ul www.provideo.ro, la un preţ recomandat de 29,90 de lei.

Concertele de Crăciun marca Ştefan Bănică vor avea loc zilnic în perioada 14-18 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului, de unde va putea fi achiziţionat şi DVD-ul aniversar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici