Ştefan Bănică va susţine patru concerte de Crăciun la Sala Palatului - VIDEO

Ştefan Bănică va susţine şi al patrulea concert de Crăciun la Sala Palatului, pe 17 decembrie, la cererea publicului, după ce biletele pentru cele trei spectacole ale artistului, programate pe 14, 15 şi 16 decembrie, au fost epuizate, potrivit unui comunicat.

228 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică va susţine patru concerte de Crăciun la Sala Palatului - VIDEO

Ştefan Bănică va susţine patru concerte de Crăciun la Sala Palatului - VIDEO (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Biletele pentru cele trei spectacole tradiţionale de Crăciun, marca Ştefan Bănică, programate iniţial pentru datele de 14, 15 şi 16 decembrie, s-au epuizat. Astfel, şi tradiţia de a suplimenta seria concertelor de Crăciun susţinute de Ştefan Bănică va continua.

Prin urmare, pe 17 decembrie, de la ora 19.30, Ştefan Bănică îşi va da o nouă întâlnire cu publicul său la Sala Palatului.

"Mă bucur că există interes în continuare din partea publicului pentru concertul de Crăciun, deşi oferta de spectacole la sfârşitul anului este mult mai mare acum decât atunci când am început seria concertelor de Crăciun, în 2002", spune Ştefan Bănică.

Concertele din această iarnă vor fi unele speciale, pentru că artistul sărbătoreşte 10 ani de tradiţie neîntreruptă a acestor spectacole.

Biletele se găsesc online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, şi la casele de bilete ale Sălii Palatului, Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian", Teatrului de Comedie, Teatrului Foarte Mic, în magazinul Unirea (parter), la staţia de metrou Unirii 2 şi în magazinele Carrefour.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici