Ştefan Bănică sărbătoreşte Ziua Femeii, pe 7 şi 8 martie, la Circ & Variete Globus din Capitală

Ştefan Bănică susţine, pentru al patrulea an consecutiv, concerte acustice la Circ & Variete Globus din Capitală, pe 7 şi 8 martie, de la ora 19.30, sărbătorind astfel Ziua Femeii cu cele mai frumoase cântece de dragoste, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

199 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică sărbătoreşte Ziua Femeii, pe 7 şi 8 martie, la Circ & Variete Globus din Capitală

Ştefan Bănică sărbătoreşte Ziua Femeii, pe 7 şi 8 martie, la Circ & Variete Globus din Capitală (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Titlul concertelor din acest an a fost dat de cel mai nou material discografic al artistului, lansat la sfârşitul anului 2013, "Love Songs"- Live Acoustic, al 15-lea album de autor din carieră. Pe acest disc, Ştefan Bănică a adunat 13 cântece de dragoste, înregistrate live în timpul concertelor din luna martie 2013, piese care redau atmosfera creată la aceste spectacole.

"Este un alt tip de spectacol faţă de concertele care m-au consacrat. Acest gen, acustic, se bazează în primul rând pe emoţie, acurateţe şi un contact direct şi mult mai apropiat faţă de spectator. Concertul acustic presupune un sunet cald, în care textele, mesajele cântecelor sunt puse în valoare, mai ales că vorbim despre cântece de dragoste. Aceste concerte din luna martie constituie încă un prilej de a scoate în evidenţă trupa cu care cânt, formată din unii dintre cei mai buni instrumentişti din ţară. Anul acesta am să încep să promovez în concetele mele şi tinere talente, care merită atenţia publicului. Aştept cu drag să ne întâlnim pe 7 şi 8 martie, la Circ & Variete Globus!", a declarat Ştefan Bănică.

După succesul înregistrat la concertele acustice din 2011, 2012 şi 2013, Ştefan Bănică revine la Circ & Variete Globus pentru al patrulea an, pentru a sărbători femeia, într-o lună de graţie care îi este dedicată, punând astfel bazele unei noi tradiţii.

Dacă, în decembrie, la Sala Palatului din Capitală, Ştefan Bănică, prin concertele sale, întâmpina Crăciunul cu multă energie şi atmosferă magică specifică sărbătorilor de iarnă, în luna martie, într-un spaţiu neconvenţional, cu accent pe emoţie, căldură şi un contact direct cu publicul, artistul aduce în dar, în mod special doamnelor şi domnişoarelor, un buchet cu cele mai frumoase cântece de dragoste, se arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Concertul unplugged presupune o reinterpretare a cântecelor într-o altă variantă faţă de cele cu care publicul este obişnuit de pe discuri sau din alte show-uri, folosindu-se instrumente acustice, sunetul fiind unul cald, ce conferă emoţia specifică acestui gen de spectacol care se desfăşoară într-un spaţiu mai intim.

Biletele pentru aceste spectacole se găsesc la Circ&Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul Naţional, staţia de metrou Unirii 2, dar şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro, myticket.ro, şi în magazinele partenere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici