Ştefan Hruşcă va susţine un concert de colinde, pe 7 decembrie, în Capitală - VIDEO

Cantautorul maramureşean Ştefan Hruşcă va urca pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pe 7 decembrie, pentru a susţine un concert de colinde tradiţionale româneşti, informează un comunicat.

428 afișări
Imaginea articolului Ştefan Hruşcă va susţine un concert de colinde, pe 7 decembrie, în Capitală - VIDEO

Ştefan Hruşcă (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Hruşcă îşi va bucura publicul cu frumoasele sale colinde, printre care "Florile Dalbe", "Trei Păstori", "Afară ninge liniştit", "Linu-i Lin", "Sfântă-i Sara de Crăciun".

Născut pe 8 decembrie 1957, în Maramureş, şi stabilit din 1991 în Canada, Hruşcă revine în ţară, în fiecare an, în luna decembrie, pentru a duce mai departe vechiul obicei al colindului. Colindele culese cu răbdare din Maramureş şi alte zone pitoreşti din România şi interpretate cu căldură şi sensibilitate emoţionează an de an.

Biletele la acest concert pot fi achiziţionate din reţeaua Biletoo.ro, de la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Mihai Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica şi Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor sau online de pe biletoo.ro, BLT.ro, myticket.ro sau bilete.ro. Preţurile biletelor sunt cuprinse între 150 de lei, la categoria VIP, şi 50 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici