Ştefan Stan, învingătorul de la "Vocea României", şi-a lansat primul single - "You Give Me Love" - VIDEO

Ştefan Stan, învingătorul competiţiei "Vocea României", şi-a lansat primul său single, intitulat "You Give Me Love", în premieră, miercuri, la Pro FM, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

641 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stan, învingătorul de la "Vocea României", şi-a lansat primul single - "You Give Me Love" - VIDEO

Ştefan Stan, învingătorul de la "Vocea României", şi-a lansat primul single - "You Give Me Love" - VIDEO

Ştefan Stan a cucerit o ţară întreagă cu vocea sa, a luat marele premiu, de 100.000 de euro la "Vocea României" şi are mii de fani. Miercuri, pentru Ştefan Stan este o zi mare, artistul şi-a lansat în direct la emisiunea "Alarma" de la Pro FM primul său single, compus de antrenorul lui, Smiley, "You Give Me Love".

Alături de Alex Velea, Ştefan Stan a venit în studioul Pro FM, unde le-a povestit lui Sara şi Nicolai cum s-a simţit la înregistrări şi ce aşteptări are de la primul lui single.

Sara şi Nicolai au mai aflat că Ştefan Stan a făcut şase ani de box şi acum, pentru a se menţine în formă bună, practică intens "trasul de fiare: blonde şi brunete".

Miercuri după-amiază, în emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, Ştefan Stan va fi invitatul lui Cătălin Măruţă. În cadrul emisiunii, telespectatorii vor putea asculta şi primul single al câştigătorului de la "Vocea României".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici