STELE noi pe Hollywood Walk of Fame: Kirsten Dunst, Jennifer Lawrence, Snoop Dogg printre cei omagiaţi

Camera de Comerţ de la Hollywood a anunţat lista celebrităţilor care vor primi stele în anul 2018, pe faimosul bulevard Hollywood Walk of Fame, printre aceştia numărându-se Kirsten Dunst, Jennifer Lawrence, Snoop Dogg, RuPaul sau Simon Cowell, conform contactmusic.com.

293 afișări
Imaginea articolului STELE noi pe Hollywood Walk of Fame: Kirsten Dunst, Jennifer Lawrence, Snoop Dogg printre cei omagiaţi

STELE noi pe Hollywood Walk of Fame: Kirsten Dunst, Jennifer Lawrence, Snoop Dogg printre cei omagiaţi

Camera de Comerţ de la Hollywood a dezvăluit lista personalităţilor care vor primi stele pe Hollywood Walk of Fame, în 2018, printre aceştia numărându-se creatorul musicalului ”Hamilton”, Lin-Manuel Miranda, actriţele Taraji P. Henson, Lynda Carter şi Zoe Saldana, alături de Jack Black, Anthony Anderson, Carrie Underwood, Mary J. Blige, 'Weird Al' Yankovic, regretatul Bernie Mac, DJ Steve Jones, fost membru al trupei Sex Pistols, Shonda Rhimes şi omul de afaceri Sir Richard Branson.

Şi regretatul naturalist şi „vânător de crocodili” Steve Irwin va primi acelaşi premiu, fiica sa, Bindi Irwin fiind încântată de veste.

Ea a distribuit pe reţelele de socializare a fotografie cu ea şi tatăl său, scriind: ''Sunt nespus de emoţionată să împărtăşesc cu voi vestea pe care am primit-o că tata va fi onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame. Tata a schimbat lumea ajungând la oameni prin ecranele televizoarelor pentru a le aduce aventura unei vieţi. A avea numele său pe o stea de la Hollywood înseamnă enorm pe măsură ce îi continuăm munca sa.''

„Weird Al” Yankovic şi Lin-Manuel erau împreună când au aflat festea şi au distribuit un selfie pe Twitter. Al a scris: ''Stăteam cu tipul ăsta când am aflat amândoi. Ce coincidenţă. şi el va primi o stea în acest an!! @Lin_Manuel''.

Oricine poate nominaliza o vedetă pentru o stea pe Walk of Fame, selecţia fiind făcută de comitetul Camerei de Comerţ de la Hollywood.

Cei onoraţi cu acest premiu, sau studiourile care îi sponsorizează, trebuie să plătească suma de 40.000 de dolari pentru steaua lor, vedetele având doi ani disponibili să îşi programeze ceremonia de acordare a stelelor, de la data selecţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici