Stella McCartney, însărcinată cu al patrulea copil

Creatoarea de modă Stella McCartney, fiica fostului membru al trupei Beatles Paul McCartney, este însărcinată cu al patrulea ei copil.

35 afișări
Imaginea articolului Stella McCartney, însărcinată cu al patrulea copil

Stella McCartney, însărcinată cu al patrulea copil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Stella McCartney şi soţul ei, Alasdhair Willis, care au împreună trei copii - Miller, în vârstă de cinci ani, Bailey, în vârstă de trei ani, şi Beckett, în vârstă de doi ani -, aşteaptă al patrulea copil, care se va naşte către sfârşitul acestui an, informează contactmusic.com.

O sursă din anturajul Stellei McCartney, fiica lui Paul McCartney şi a primei sale soţii, Linda McCartney, a declarat pentru cotidianul britanic Daily Mail: "Stella adoră ideea de a avea o familie mare şi unită, la fel ca aceea în care a crescut. Este o mamă minunată. Le-a transmis această veste minunată tuturor prietenilor".

Stella McCartney are trei surori - Heather, Mary şi Beatrice - şi un frate - James. Sora ei Mary s-a căsătorit pentru a doua oară sâmbătă.

Stella McCartney îşi conduce propria ei casă de modă din 2001, printr-un parteneriat încheiat cu Gucci Group.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici