Steven Spielberg începe filmările la "Robopocalypse" în ianuarie 2012

Regizorul Steven Spielberg va realiza o ecranizare a romanului "Robopocalypse", de Daniel H. Wilson, pentru DreamWorks şi Disney, urmând să înceapă filmările în ianuarie 2012, informează hollywoodreporter.com.

18 afișări
Imaginea articolului Steven Spielberg începe filmările la "Robopocalypse" în ianuarie 2012

Steven Spielberg începe filmările la "Robopocalypse" în ianuarie 2012 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scenaristul filmului "Monstruos/ Cloverfield", Drew Goddard, va semna scenariul acestui film, ce va prezenta omenirea după o revoltă a roboţilor. Producătorul este Mark Sourian, iar pelicula va fi distribuită de Touchstone.

Filmările vor începe în ianuarie 2012, lansarea în cinematografe fiind programată pentru 2013.

Printre proiectele recente ale lui Spielberg se numără "War Horse", o adaptare după romanul omonim al scriitorului Michael Morpurgo, film ce va fi lansat pe marile ecrane pe 10 august 2011 şi care prezintă extraordinara prietenie dintre un băiat şi un cal. Următorul film regizat de Spielberg care va ajunge pe marile ecrane este animaţia 3D "The Adventures of Tin-Tin: The Secret of the Unicorn", ce va fi lansată pe 23 decembrie 2011.

Steven Spielberg a câştigat de două ori premiul Oscar pentru cea mai bună regie: în 1993, pentru "Lista lui Schindler", şi în 1998, pentru "Salvaţi soldatul Ryan".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici