Steven Tyler îşi va publica autobiografia în noiembrie

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith - care va concerta la Bucureşti, pe 18 iunie -, îşi va publica autobiografia, "Does The Noise In My Head Bother You?", în noiembrie, potrivit unui comunicat.

21 afișări
Imaginea articolului Steven Tyler îşi va publica autobiografia în noiembrie

Steven Tyler îşi va publica autobiografia în noiembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Volumul urmăreşte tinereţea lui Steven în Bronx, influenţele muzicale care au constituit începuturile stilului Aerosmith şi parteneriatul cu Joe Perry. Cartea descrie ascensiunea uneia dintre cele mai iubite trupe de rock americane, căderea şi recucerirea culmilor rockului vreme de trei decenii. Muzica Aerosmith şi viaţa lui Steven Tyler, în vârstă de 62 de ani, acoperă o mare parte din paginile cărţii: poveştile de dragoste, relaţia cu cei patru copii ai săi (inclusiv cu actrita Liv Tyler şi scriitoarea Mia Tyler).

Dincolo de aceste aspecte, stau în centrul atenţiei viaţa de turneu şi latura economică a business-ului de rock star, cu toate picanteriile de care cititorul are nevoie: sex, droguri şi rock & roll. Tyler a muncit la acest volum mare parte din ultimii ani şi spune că materialul este concentrat mai mult pe aspectul personal al poveştii, spre deosebire de biografia trupei din 2003 ("Walk This Way: The Autobiography of Aerosmith").

Presa americană vehiculează uriaşa sumă de 2 milioane de dolari pe care editura Harper Collins ar fi plătit-o pentru a-şi asigura drepturile de publicare a autobiografiei lui Tyler.

Trupa Aerosmith concertează la Bucureşti pe 18 iunie. Accesul la concert este permis începând cu ora 18.00. În deschiderea show-ului Aerosmith va concerta trupa Reamonn.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici