Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, s-a despărţit de logodnica lui

Rockerul Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, s-a despărţit de logodnica lui Erin Brady, pentru a se concentra exclusiv asupra noului turneu mondial şi a noului album al formaţiei americane.

149 afișări
Imaginea articolului Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, s-a despărţit de logodnica lui

Steven Tyler (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Se spune că muzicianul american s-a despărţit de logodnica lui pentru că a dorit să îşi concentreze întreaga atenţie asupra noului turneu mondial al trupei Aerosmith, intitulat "Global Warming Tour", informează presa americană, citată de contactmusic.com.

Cea de-a doua secţiune din acest turneu va debuta pe 8 noiembrie, la două zile după ce grupul american îşi va lansa cel de-al 15-lea album de studio, primul din ultimii 11 ani, "Music from Another Dimension!".

Steven Tyler, care a reuşit să îşi învingă dependenţa de medicamente, s-a alăturat colegilor săi din Aerosmith la începutul acestui an, pentru a pregăti împreună aceste două proiecte muzicale importante, iar de atunci logodnica lui a ocupat un loc secundar în viaţa muzicianului.

"Steven a pus capăt în linişte relaţiei cu logodnica sa. El încearcă să îşi menţină acelaşi stil de viaţă. Turneul este foarte important pentru el şi pentru trupă. El a decis să pună punct acelei relaţii", a declarat o sursă pentru New York Post.

Presa americană afirmă că Erin Brady a avut o influenţă negativă asupra trupei Aerosmith şi a asemănat-o din acest punct de vedere cu Yoko Ono - văduva lui John Lennon, despre care s-a spus mulţi ani că a fost "catalizatorul" ce a dus la destrămarea trupei The Beatles.

Un purtător de cuvânt al trupei Aerosmith a confirmat faptul că relaţia dintre Steven Tyler şi Erin Brady trece prin momente dificile, dar a negat faptul că cei doi s-ar fi despărţit.

Steven Tyler, în vârstă de 64 de ani, s-a logodit cu Erin Brady, în vârstă de 38 de ani, în decembrie 2011, după ce muzicianul american a cerut-o în căsătorie, în timpul unei vacanţe pe care cuplul a petrecut-o în Hawaii.

Steven Tyler a fost căsătorit cu modelul Cyrinda Foxe în perioada 1978 - 1987 şi cu creatoarea de modă Teresa Barrick în perioada 1988 - 2006.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

Aerosmith a concertat şi în România, pe 18 iunie 2010, în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici