Stevie Wonder va lansa primul lui DVD live (Video)

Cântăreţul american Stevie Wonder va lansa primul lui DVD live, luna viitoare, materialul incluzând seria de concerte susţinute de artist, în perioada 30 septembrie - 1 octombrie, la O2 Arena din Londra.

20 afișări
Imaginea articolului Stevie Wonder va lansa primul lui DVD live (Video)

Stevie Wonder va lansa primul lui DVD live (Video)

Acest material este intitulat "Live At Last" şi va fi lansat pe 10 martie de casa Universal Motown, fiind disponibil în formatele DVD şi Blu-ray.

Spectacolele din Londra fac parte din primul mare turneu susţinut de Stevie Wonder în ultimul deceniu. Lista celor 27 de piese include hituri precum "Living for the City", "Overjoyed" şi "Sir Duke", dar şi câteva piese speciale "britanice", preluări ale unor piese ale trupelor Beatles şi Rolling Stones.

Wonder a participat la concertele ocazionate de ceremonia de învestire în funcţie a preşedintelui Barack Obama, în Washington, unde a lansat un nou single, intitulat "All About the Love Again".

De asemenea, cântăreţul colaborează cu Tonny Bennett pentru albumul acestuia, care va fi produs de Quincy Jones. Surse apropiate artistului au declarat că acest disc va conţine multe coveruri ale unor piese interpretate de Marvin Gay, dar într-o variantă mai apropiată de muzica jazz.

În 2005, Stevie Wonder a lansat primul său album din ultimii zece ani, "A Time to Love", care a intrat direct pe locul cinci în topurile pop americane şi care s-a vândut în 469.000 de exemplare, potrivit Nielsen SoundScan. Artistul a contribuit la promovarea albumului apărând într-un episod al emisiunii de televiziune "American Idol".

Stevie Wonder a câştigat 25 de premii Grammy pentru hiturile sale, dar şi unul pentru întreaga carieră şi a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame şi în Songwriters Hall of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici