Sting a fost fotografiat în timp ce ieşea dintr-un bordel

Sting, solistul trupei The Police, care în prezent susţine o serie de concerte în cadrul turneului de reunire, a fost fotografiat în timp ce ieşea dintr-un celebru bordel din Hamburg, Germania, miercuri dimineaţa, informează thisislondon.co.uk.

3 afișări
Imaginea articolului Sting a fost fotografiat în timp ce ieşea dintr-un bordel

Sting a fost fotografiat în timp ce ieşea dintr-un bordel

Sting a fost fotografiat în timp ce ieşea dintr-unul din cele mai celebre bordeluri din Germania, clubul de noapte Relax, miercuri dimineaţa, după ce cu o seară înainte a susţinut alături de colegii săi din trupa The Police un concert la arena HSV din Hamburg.

La vederea fotografilor, Sting, în vârstă de 55 de ani, a încercat să se ascundă pe bancheta din spate a maşinii sale, fiind flancat de două gărzi de corp.

Clubul Relax, unul dintre bordelurile de lux ale oraşului Hamburg, se descrie ca un "club de strip tease" care este frecventat în fiecare noapte de "peste 40 de top modele".

În Germania, bordelurile sunt legale, iar clubul Relax este unul dintre cele mai cunoscute în domeniu. "Top modelele" acompaniază clienţii la piscină, saună şi jacuzzi şi sunt plătite de obicei pe oră.

Ştirea a fost dată publicităţii de tabloidul german Bild sub titlul "Ce a făcut Sting la unul dintre bordelurile de top (din Germania n.r.)?". "Ce a făcut acesta înăuntru nu este foarte clar", continuă tabloidul, care speculează faptul că Sting le-a încântat pe angajatele clubului cu o interpretare a hitului trupei The Police "Roxanne", o melodie despre o prostituată.

Un purtător de cuvânt din partea clubului a declarat că ştie că Sting a fost fotografiat în parcarea clădirii, dar a negat că acesta şi-ar fi petrecut timpul înăuntru.Purtătorul de cuvânt nu a putut să explice de ce se afla Sting în parcarea clubului.

Purtătorul de cuvânt al lui Sting a declarat: "Sting şi soţia sa şi-au manifestat deschis interesul pentru cluburile de strip tease. Nu ştiu dacă a fost în acel club. Totuşi, nu aş fi aşa de surprins să fi fost acolo. Nu este un lucru ruşinos".

Într-un interviu acordat în 2004, soţia cântăreţului, Trudie Styler, a declarat că ei şi soţului său le place să viziteze cluburi în care se face schimb de parteneri sexuali şi că i-ar plăcea să se uite la Sting în timp ce face sex cu o altă femeie. Declaraţiile au făcut rapid înconjurul lumii. Ulterior, Styler a mai dat un interviu în care a părut că doreşte să retracteze declaraţiile, susţinând că totul a fost o glumă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici