Sting a sosit la Bucureşti (Video)

Sting, unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai tuturor timpurilor, a sosit la Bucureşti, luni, în jurul orei 17.50, pe Aeroportul "Aurel Vlaicu" Băneasa, cu o zi înaintea concertului pe care îl va susţine la Sala Palatului din Capitală.

45 afișări
Imaginea articolului Sting a sosit la Bucureşti (Video)

Sting a sosit la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul a părăsit aeroportul la 10 minute după aterizarea avionului, într-un SUV negru, fără a da declaraţii presei.

Concertul pe care Sting îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 10 februarie, este sold out.

Sting va urca pe scenă în jurul orei 20:30, însoţit de marele maestru al lăutei Edin Karamazov, fost elev al dirijorului român Sergiu Celibidache, şi acompaniat de corul Stile Antico. De asemenea, marţi, la ora 15.00, va face o probă de sunet.

Artistul nu a avut pretenţii extravagante în ceea ce priveşte meniul sau decorarea cabinei sale din culise, urmând să se delecteze cu mâncare sănătoasă şi cu specialităţi româneşti.

Spectacolul de la Bucureşti este inclus în turneul de promovare a celui mai recent proiect al artistului, "Songs from the Labyrinth", înregistrat alături de celebrul muzician bosniac Edin Karamazov.

"Songs from the Labyrinth" este un tribut adus marelui compozitor elisabetan John Dowland (1563 - 1626), pe care Sting l-a descoperit la începutul anilor '80.

"Îmi îndrept toată atenţia către secolul XVI acum", susţinea încântat artistul, care pentru acest proiect a renunţat la chitară în favoarea lăutei, instrument specific perioadei renascentiste. 

Alături de piesele de pe noul material, Sting va cânta la Bucureşti şi hituri consacrate, precum "Fields of Gold" sau "Message in a Bottle", într-o nouă interpretare, în spirit elisabetan.

Artistul a mai susţinut un concert la Bucureşti, în 1996, tot la Sala Palatului.

Citeşte şi:

Sting concertează la Bucureşti

Concertul Sting de la Bucureşti - sold out

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici