Sting continuă anularea concertelor „la recomandarea medicilor"

Cântăreţul britanic Sting şi-a anulat toate concertele programate până duminică, motivând o problemă de sănătate, fără să ofere alte detalii, potrivit ouest.france.fr.

213 afișări
Imaginea articolului Sting continuă anularea concertelor „la recomandarea medicilor"

Sting şi-a anulat mai multe concerte din cauza unei probleme de sănătate

Anunţul făcut miercuri vine după ce, luni, Sting şi-a anulat concertul programat în seara acelei zile la Festivalul de Jazz din Gand, Belgia, „la recomandarea medicilor", potrivit unui mesaj publicat pe contul artistului de pe reţeaua de micro-blogging Twitter.

Ulterior, Sting şi-a anulat şi restul concertelor programate până duminică, începând cu cel pe care trebuia să îl susţină în Munchen, Germania, miercuri seară.

"Sting nu se simte bine, iar medicii i-au recomandat să nu urce pe scenă", se arată în noul anunţ. Artistul nu a oferit însă detalii despre problemele sale de sănătate.

Autorul hitului "Message in a Bottle", în vârstă de 67 de ani, are prevăzute numeroase concerte în vara acestui an, pentru promovarea celui mai nou album al său, "Sting: My Songs", care a apărut pe piaţă în luna mai.

Compozitor, actor, autor si activist, Sting s-a născut în Newcastle, Marea Britanie, dar apoi s-a mutat în Londra, unde a pus bazele trupei The Police împreună cu Steward Copeland şi Andy Summers. Trupa a lansat cinci albume de studio, a câştigat şase premii Grammy şi două Brit, şi a fost inclusă în The Rock and Roll Hall of Fame în 2003.

Fiind unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai lumii, Sting a primit, în afara activităţii sale alături de trupa Police, alte 11 premii Grammy, două trofee Brit, un Glob de Aur, un Emmy, patru nominalizări la Oscar, o nominalizare la Tony, Century Award oferit de revista Billboard, precum şi titlul de personalitatea anului oferită la gala MusiCares 2004. De-a lungul îndelungatei sale cariere, a vândut aproape 100 de milioane de copii ale albumelor sale lansate atât în perioada solo, cât şi în etapa The Police.

Taguri:
sting,
concerte,
anulare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici