Sting, Elton John şi Lily Allen, premiaţi de reprezentanţii industriei muzicale americane - GALERIE VIDEO

Artiştii britanici Sting, Elton John şi Lily Allen au fost premiaţi de reprezentanţii industriei muzicale americane (Broadcast Music Inc/ BMI) pentru piesele lor cu cele mai multe difuzări la posturile americane de radio şi televiziune, informează bbc.co.uk.

15 afișări
Imaginea articolului Sting, Elton John şi Lily Allen, premiaţi de reprezentanţii industriei muzicale americane - GALERIE VIDEO

Sting, Elton John şi Lily Allen, premiaţi de reprezentanţii industriei muzicale americane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ceremonia a avut loc marţi seara, la hotelul Dorchester din Londra.

Lily Allen a fost premiată pentru piesa "The Fear", un veritabil succes în Statele Unite ale Americii.

Sting a primit trofeul pentru piesa "Every Breath You Take", pe care a lansat-o într-o perioadă în care cânta în trupa The Police, această melodie având peste 10 milioane de difuzări peste Atlantic.

Elton John a fost recompensat pentru piesele "Your Song" şi "Crocodile Rock", compuse împreună cu Bernie Taupin, ce au fost difuzate de opt milioane de ori, respectiv de şase milioane de ori în Statele Unite.

Textierul Don Black, muzicianul care a compus coloana sonoră a mai multor filme din seria "James Bond", a fost recompensat cu Icon Award.

Printre laureaţii acestor premii din ediţiile precedente se numără Ray Davies, Bryan Ferry şi Van Morrison.

Melodia "Only You Can Love Me This Way", lansată de Keith Urban, a fost desemnată piesa anului.

Pe de altă parte, premiul pentru cea mai bună melodie dance a anului a revenit piesei "Evacuate the Dance Floor", lansată de grupul german Cascada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici