Sting şi Alice Cooper - printre artiştii care concertează în Bucureşti. Vezi lista completă a concertelor din iunie

Sting şi Alice Cooper se numără printre artiştii care vor cânta, în luna iunie, în Bucureşti; dacă Sting va urca pe scena din Piaţa Constituţiei din Capitală, alături de o orchestră simfonică, pe 6 iunie, Alice Cooper îi va încânta pe rockeri, pe 14 iunie, la Arenele Romane.

723 afișări
Imaginea articolului Sting şi Alice Cooper - printre artiştii care concertează în Bucureşti. Vezi lista completă a concertelor din iunie

Sting şi Alice Cooper - printre artiştii care concertează în Bucureşti. Vezi lista completă a concertelor din iunie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sting revine în concert la Bucureşti, cu live band şi orchestră simfonică, pe 6 iunie, în Piaţa Constituţiei, în cadrul turneului "Symphonicity". Turneul "Symphonicity" îl prezintă pe Sting într-o serie de concerte inedite, în cadrul cărora artistul interpretează cele mai cunoscute hituri din cariera sa, într-o nouă versiune, acestea fiind reorchestrate pentru aranjament simfonic.

O legendă a hard rockului, veteranul care a inventat literalmente conceptul de "rock teatral", Alice Cooper se întoarce la ce ştie să facă el mai bine, cu turneul "No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns!". Show-ul din 2011, încărcat de artificii demne de filmele horror, ca mai toate apariţiile live marca Alice Cooper, include clasica ghilotină şi şarpele boa încolăcit în jurul gâtului. Setlist-ul va trece prin hiturile care l-au făcut faimos pe veteranul Cooper, la care se adaugă şi piese mai noi.

Celor două evenimente de excepţie li se alătură alte concerte ai căror protagonişti vor fi Scorpions, Suede şi Lake of Tears, printre alţii. Show-ul trupei Scorpions face parte din turneul mondial de adio "Get Your Sting And Blackout World Tour". Turneul este programat să dureze în total trei ani şi cuprinde concerte în toată lumea.

Calendarul concertelor anunţate pentru luna iunie în Bucureşti:

Joi, 2 iunie
Concert de muzică improvizată - Clubul Ţăranului

Sâmbătă, 4 iunie
Suede - Arenele Romane
IAMX şi Monarchy - Romexpo

Duminică, 5 iunie
Opeth şi Katatonia - Arenele Romane

Luni, 6 iunie
Sting - Piaţa Constituţiei

Joi, 9 iunie
Scorpions - Zone Arena

Vineri, 10 iunie
Ţapinarii, concert aniversar 10 ani - Green Hours
DnB Summer Fest (Drumsound & Bassline Smith şi Bare Noize) - Arenele Romane
Hooverphonic - Fratelli Studios

Sâmbătă, 11 iunie
Bugge Wesseltoft - Teatrul Naţional "I. L. Caragiale"

Duminică, 12 iunie
Al Bano - Sala Palatului

Marţi, 14 iunie
Alice Cooper - Arenele Romane

Joi, 16 iunie
Ali Campbell (ex UB40) - Sala Palatului

Vineri, 17 iunie
Mr. Big - Hard Rock Cafe

sâmbătă, 18 iunie
Tiesto - Arenele Romane

Sâmbătă, 25 iunie
Lake of Tears - Arenele Romane

(Material realizat de Oana Ghita, oana.ghita@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici