Stolojan a înotat împreună cu nepoţii

Prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan, a venit, vineri dimineaţă, la Şcoala vară a OT PDL, el făcând, împreună cu nepoţii săi, adevărate demonstraţii de înot în faţa tinerilor democrat-liberali, care l-au fotografiat, amuzaţi şi uimiţi de apariţia sa dezinvoltă.

59 afișări
Imaginea articolului Stolojan a înotat împreună cu nepoţii

Stolojan a înotat împreună cu nepoţii (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Tinerii democrat-liberali prezenţi la Şcoala de Vară a OT PDL au avut, vineri dimineaţă, o surpriză care i-a lăsat "cu gura căscată" pe toţi.

După ce s-a încheiat prima prelegere aflată pe ordinea de zi, tinerii au ieşit pe terasa hotelului, din faţa piscinei, comentând subiectele politice dezbătute. Ei au rămas uimiţi când l-au văzut pe prim-vicepreşedintele partidului, Theodor Stolojan, înotând dezinvolt în piscină, alături de câţiva copii. Încântaţi de nonşalanţa liderului lor de partid, tinerii democrat-liberali s-au repezit să îşi aducă aparatele foto, pentru a-i face poze.

După ce a ieşit din piscină, uitându-se admirativ la unul dintre copiii care înotau, Stolojan a spus că a ajuns, chiar vineri dimineaţa, la hotelul unde se defăşoară şcoala de vară a OT PDL, el urmând să le vorbească tinerilor democrat-liberali despre programul de guvernare al partidului.

„Am venit aici azi-noapte de la Parlamentul European de la Bruxelles. După ce am ora de discuţii cu tinerii PDL, voi face iarăşi baie în mare, pentru că este o apă extraordinară”, a spus el.

Liderul PDL a arătat că cei câţiva copii sunt nepoţii săi, Matei, Tudor şi Ilinca. „Matei înoată foarte frumos deja, mai are probleme cu controlul respiraţiei. Îi place să stea mult cu capul în apă. Un înotător bun trebuie să aibă controlul respiraţiei şi al mişcării în apă. A făcut progrese formidabile”, explicat Theodor Stolojan, arătând spre unul dintre puştanii din apă.

Prim-vicepreşedintele PDL a aflat că tinerii democrat-liberali nu au avut timp de înot, de când au venit la Şcoala de vară. „Sunt uimit: chiar nu s-au dus deloc să facă baie în mare? Sunt tineri. Trebuia, poate... Mă rog, nu mă amestec în programul lor. Dar, dacă ar fi fost după mine, le-aş fi dat un timp, poate înainte de masa de prânz, să meargă să facă o baie în mare”, a spus Stolojan.

El a mai spus că, personal, încearcă să facă exerciţii fizice cât mai susţinute şi că ar dori ca românii să facă mai multă mişcare.

„Văd comportamentul oamenilor care folosesc sâmbăta şi duminica – sigur, sunt liberi să facă ce vor - grătarele; sunt foarte bune, dar e prea multă activitate sedentară”, a susţinut Stolojan.

Liderul democrat-liberal a anunţat că programul de guvernare al PDL va include o serie de prevederi „în scopul de a încerca să schimbăm puţin modul de comportament al populaţiei, pentru mai multă mişcare fizică”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici