Strategie SURPRIZĂ pentru cea mai mare plajă urbană din Europa: Ce se întâmplă cu Therme/ Milioane de euro, în joc

Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa, se va transforma. Decizia este o surpriză pentru mulţi.

6951 afișări
Imaginea articolului Strategie SURPRIZĂ pentru cea mai mare plajă urbană din Europa: Ce se întâmplă cu Therme/ Milioane de euro, în joc

Strategie SURPRIZĂ pentru cea mai mare plajă urbană din Europa: Ce se întâmplă acum cu Therme. Milioane de euro, în joc

Therme Nord Bucureşti, compania care administrează complexul de wellness şi relaxare Therme, va primi un ajutor de stat de 7 milioane de euro( 32,5 milioane de lei ) pentru un proiect de investiţii de 34 milioane de euro (155 de milioane de lei), arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Cu aceste investiţii, compania ajunge la investiţii de peste 100 milioane euro în România. Compania a aplicat pentru un ajutor de stat şi a primit recent acordul de finanţare acordat în baza schemei de ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor cu impact major în economie (807/2014).

Proiectul Therme, a cărui construcţie a în­ce­put în anul 2013, a necesitat o investiţie iniţială de circa 50 milione de euro. Compania Therme Nord Bucureşti, prin care grupul austriac contro­lează com­plexul, a primit un ajutor de stat de circa 6,6 milioane de euro pentru crearea a 200 de locuri de muncă.

Citeşte continuarea articolului în ZF

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici