"Ştrumfii" se întorc pe marile ecrane (Video)

Columbia Pictures a obţinut drepturile de adaptare ale serialului de animaţie de succes "Ştrumfii", spiriduşii albaştri creaţi de desenatorul belgian Peyo în urmă cu 50 de ani, şi va realiza un film care va îmbina animaţia cu actori adevăraţi.

1708 afișări
Imaginea articolului "Ştrumfii" se întorc pe marile ecrane (Video)

"Ştrumfii" se întorc pe marile ecrane (Imagine: www.cardboardmonocle.com)

"Ştrumfii figurează printre cele mai iubite personaje din lume şi constituie una dintre cele mai cunoscute francize (...). Suntem fericiţi să arătăm unei noi generaţii pe Marele Ştrumf, Ştrumfiţa şi pe toţi ceilalţi ştrumfi", a spus Doug Belgrad, preşedinte al companiei Columbia, filială a Sony.

Producătorul Jordan Kerner, care a negociat pentru drepturile de adaptare cu compania Lafig Belgium, a discutat iniţial cu studioul concurent Paramount, iar acesta are încă posibilitatea de a cofinanţa proiectul şi de a-l distribui în afara Americii de Nord.

Data de lansare a filmului nu a fost încă anunţată.

Creaţi în 1958 de Peyo, al cărui nume real este Peter Culliford, pentru publicaţia Spirou, ştrumfii sunt cunoscuţi în Statele Unite sub numele de "Smurfs" şi au devenit populari datorită unui serial de animaţie al companiei Hanna Barbera difuzat de postul de televiziune NBC în perioada 1981 - 1990.

De la apariţia pe piaţă, în 1959, ca serial independent, s-au vândut peste 25 de milioane de albume cu ştrumfii, în 25 de limbi, dar şi milioane de jocuri video şi DVD-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici