Studiourile MGM vor realiza un remake al filmului "Poltergeist" (Video)

Reprezentanţii studiourilor Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) au apelat la scenariştii Stiles White şi Juliet Snowden pentru realizarea remake-ului unuia dintre cele mai terifiante filme de groază, "Poltergeist" (1982), informează variety.com.

17 afișări
Imaginea articolului Studiourile MGM vor realiza un remake al filmului "Poltergeist" (Video)

Studiourile MGM vor realiza un remake al filmului "Poltergeist"

Potrivit sursei citate, MGM este, în prezent, în căutarea unui regizor care să realizeze acest proiect.

Filmul din 1982 a fost regizat de Tobe Hooper, după un scenariu de Steven Spielberg, Michael Grais şi Mark Victor, şi i-a avut pe JoBeth Williams şi pe Craig T. Nelson în distribuţie.

Una dintre producţiile cult ale genului, pelicula realizată de MGM şi United Artists spune povestea unei familii care locuieşte într-o casă ce se află deasupra unui cimitir de indieni americani.

La un moment dat, locuitorii casei se trezesc faţă în faţă cu spiritele înfuriate ale morţilor.

"Poltergeist" a avut încasări de 122 de milioane de dolari în toată lumea şi a avut trei nominalizări la premiile Oscar.

Filmul este legat şi de întâmplări tragice, doi dintre copiii din distribuţie murind imediat după lansarea peliculei în cinematografe.

"Poltergeist" a avut şi două continuări, în 1986 şi 1988.

Stiles White şi Juliet Snowden sunt cunoscuţi ca specialişti în filme horror.

Aceştia au colaborat la scenariul filmului "Knowing", cu Nicholas Cage în distribuţie, regizat de Alex Proyas, care va apărea în martie 2009, şi la remake-ul filmului clasic al lui Alfred Hitchcock, "Păsările", proiect al Universal, care încă nu s-a materializat.

Recent, cei doi au terminat scenariul filmului "A Good and Happy Child", pentru Paramount Vantage.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici