Studiourile Paramount vor să extindă franciza "Transformers"

Studiourile Paramount vor să extindă franciza "Transformers", iar în acest sens poartă negocieri cu Akiva Goldsman, pentru a coordona o echipă de scenarişti, acesta urmând să colaboreze cu regizorul Michael Bay şi cu producătorul executiv Steven Spielberg, potrivit contactmusic.com.

124 afișări
Imaginea articolului Studiourile Paramount vor să extindă franciza "Transformers"

Studiourile Paramount vor să extindă franciza "Transformers" (Imagine: captură)

Franciza va fi extinsă prin mai multe continuări şi lungmetraje spin-off (filme care se concentrează pe anumite personaje dintr-o serie), iar scenaristul Akiva Goldsman - cunoscut pentru peliculele "O minte sclipitoare/ A beautiful mind", pentru care a fost premiat cu Oscar, şi "Codul lui Da Vinci/ The Da Vinci Code" - ar trebui să se ocupe de coordonarea echipei de scriitori.

Noua echipă de scenarişti trebuie formată repede, spun surse apropiate studiourilor. Michael Bay va începe în curând să regizeze a cincea parte a francizei, programată pentru lansare în 2017.

Primul film al seriei a fost lansat în 2007, cu Shia LaBeouf în rolul principal, care a apărut în trei lungmetraje, însă cel de-al patrulea, "Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction", l-a avut în rolul principal pe Mark Wahlberg. Deşi desfiinţat de critici, filmul a obţinut încasări de peste un miliard de dolari la nivel mondial. Cu şapte nominalizări la premiile Zmeura de Aur 2015, filmul regizat de Michael Bay a obţinut doar două astfel de trofee, pentru cel mai prost regizor şi cel mai prost actor în rol secundar (Kelsey Grammer).

Din acest motiv, studiourile Paramount consideră că este o bună oportunitate de a extinde deja populara franciză, care ar trebui să fie similară altor două serii de succes, "X-Men" şi "Stars Wars".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici