Şuie Paparude şi Gojira vor cânta la Festivalul Delahoya de la Cluj-Napoca

Formaţiile Şuie Paparude şi Gojira vor cânta la Festivalul Internaţional de Muzică Electronică Delahoya 2011, care va avea loc, în perioada 20 - 21 mai, la Cluj-Napoca.

161 afișări
Imaginea articolului Şuie Paparude şi Gojira vor cânta la Festivalul Delahoya de la Cluj-Napoca

Şuie Paparude şi Gojira vor cânta la Festivalul Delahoya de la Cluj-Napoca (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de organizatorii festivalului, cele două formaţii, Şuie Paparude şi Gojira, vor aduce ritmuri de breakbeat la Delahoya 2011.

Potrivit sursei citate, Şuie Paparude şi Gojira vor face un show de senzaţie pentru cei prezenţi, în perioada 20 - 21 mai, în cortul special amenajat în parcarea unui mall din Cluj-Napoca.

Şuie Paparude este una dintre cele mai cunoscute formaţii româneşti şi cea mai cunoscută formaţie românească de muzică electronică.

Şuie Paparude revine după trei ani la Delahoya.

"Şuie Paparude este fără îndoială, la ora actuală, una dintre cele mai cerute formaţii româneşti care umple orice club, cort sau sală de spectacole din România. Ar fi de prisos să amintim prestigioasa carieră şi bogata biografie semnată de cei trei băieţi. Foarte multe dintre piesele băieţilor de la Şuie Paparude au devenit de-a lungul timpului hituri fredonate de mai multe generaţii de tineri", mai spun organizatorii.

Conform sursei citate, membrii formaţiei Şuie Paparude se pregătesc să lanseze cel de-al treilea videoclip pentru albumul "E suflet în Aparat", fiind vorba de piesa "Moartea Boxelor".

În momentul de faţă băieţii sunt în perioada promovării albumului, cântând mai ales piese de pe acesta, dar şi binecunoscutele hituri "Pentru inimi", "Armada Verbală", "Cu Zâmbetul pe buze", "Cronica şi Trei Oameni".

Şuie Paparude este una dintre trupele cele mai importante din România care şi-a oferit albumul gratuit la download simultan cu punerea lui în vânzare pentru cei interesaţi.

Gojira defilează încă din 2005 pe scena electro-tehno pop autohtonă cu show-uri îndrăzneţe, iar mix-uri eclectrice de bass cu ritmuri techno, breakbeat şi au devenit specialitatea lui.

"La ora actuală, Gojira deschide un discurs muzical amplu şi ostentativ, în care îşi declară cu sinceritate predispoziţia către combinaţii nemaipracticate şi îndrăzneţe, în care include excese muzicale care generează adrenalină în public şi oricât de avangardiste sau satirice în intenţia lor, stârnesc la dans", se arată în comunicat.

De peste un an, Gojira a devenit unul dintre membrii de bază ai grupului satiric Serviciul Român de Comedie (Divertis).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici