Suma incredibilă pe care a cheltuit-o un prinţ saudit într-o vacanţă de o săptămână în staţiunea turcă Bodrum

Prinţul saudit Al-Waleed Bin Talal bin Abdulaziz al-Saud a cheltuit cel puţin 2,5 milioane de lire turceşti (607.675 euro) într-o vacanţă de o săptămână petrecută în staţiunea Bodrum de la Marea Egee, relatează Hurriyet Daily.

9668 afișări
Imaginea articolului Suma incredibilă pe care a cheltuit-o un prinţ saudit într-o vacanţă de o săptămână în staţiunea turcă Bodrum

Suma incredibilă pe care a cheltuit-o un prinţ saudit într-o vacanţă de o săptămână în staţiunea turcă Bodrum

Prinţul, în vârstă de 62 de ani, şi familia acestuia au sosit în Bodrum pe 14 august pentru a-şi petrece vacanţa. Avionul privat al acestora a aterizat la Aeroportul Milas-Bodrum în condiţii maxime de securitate. Al-Saud a stat la un hotel cu un preţ de cazare de 40.000 de euro pe noapte şi a închiriat o altă vilă pentru alţi membri de familie. Acesta a cheltuit 400.000 de euro numai pe cazare.

Prinţul s-a plimbat cu bicicleta prin staţiune, fiind escortat de 30 de bodyguarzi, şi a închiriat întreaga coastă din litoral deţinută de  hotel. Şapte autovehicule VIP au fost închiriate pentru prinţ, acesta plătind 45.000 de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici