Super Bowl cu peripeţii pentru deţinuţii dintr-o închisoare americană. Se pregătiseră cu sute de litri de alcool produs ilegal

Petrecerea organizată pentru deţinuţii închisorii Santa Rita cu ocazia Super Bowl a fost anulată după ce aceştia au produs băuturi alcoolice în penitenciar.

791 afișări
Imaginea articolului Super Bowl cu peripeţii pentru deţinuţii dintr-o închisoare americană. Se pregătiseră cu sute de litri de alcool produs ilegal

Deţinuţii dintr-o închisoare americană au produs ilegal alcool pentru petrecerea de Super Bowl

Sute de litri de vin produs în spatele gratiilor au fost confiscate, sâmbătă, din penitenciarul Santa Rita. Băutura făcută din fructe, sucuri, zahăr şi drojdie a fost depozitată în pungi din plastic şi ascunsă în toalete şi în sacii de gunoi din întreaga închisoare.

Autorităţile din Alameda au distribuit, pe Instagram, o fotografie în care este prezentată captura din închisoarea Santa Rita. Fotografia a fost însoţită de mesajul: ”Alcool produs în spatele gratiilor din fructe şi suc. Nu va fi nicio petrecere de Super Bowl. O treabă foarte bună din partea echipei noastre”.

Cu toate acestea, deţinuţilor li s-a permis să urmărească meciul din Super Bowl şi niciunul nu a fost pedepsit.

Kansas City Chiefs a câştigat, duminică, ediţia cu numărul 54 a Super Bowl, după ce a învins în finala Ligii naţionale de fotbal american (NFL) formaţia San Francisco 49ers, scor 31-20, pe Hard Rock Stadium, din Miami.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici