Superstarul hollywoodian din "Twilight" joacă în noul videoclip Fly Project - FOTO

Unul dintre celebrii vampiri din seria Twilight este personajul principal din noul videoclip Fly Project, un featuring surpriză care va fi lansat pe 21 septembrie.

2048 afișări
Imaginea articolului Superstarul hollywoodian din "Twilight" joacă în noul videoclip Fly Project - FOTO

Superstarul hollywoodian din "Twilight" joacă în noul videoclip Fly Project

Pentru că sunt prieteni foarte buni, actorul Edi Gathegi şi-a amânat călătoriile pentru noile sale filme şi programul extrem de încărcat, pentru a juca rolul principal, în videoclipul celui mai nou single Fly Project, featuring-ul surpriză al anului, spun reprezentanţii Fly Records.

Deşi atât rolul din Twilight, cât şi cel mai recent rol principal din controversatul serial The Blacklist sunt negative, în videoclipul trupei Fly Project apare într-o ipostază reală şi romantică, alături de iubita lui.

După ce au strâns peste un miliard de vizualizări online, iar hiturile lor au înconjurat Pământul, băieţii de la Fly Project lansează "cea mai tare colaborare, featuring-ul anului şi piesa pe care toţi oamenii se vor îndrăgosti în toamna asta.", adaugă reprezentanţii Fly Records.

Amurg ("Twilight") este un film romantic american despre vampiri apărut în anul 2008, bazat pe romanul lui Stephenie Meyer care poartă acelaşi nume.

Fly Project este o formaţie românească de muzică dance, formată din Tudor Ionescu şi Dan Denes.Trupa a debutat pe piaţa muzicală în 2005 cu piesa "Raisa", care a ajuns în topul clasamentelor muzicale din România şi ulterior a lansat albumul Fly Project. Formaţia a devenit populară prin piese cum ar fi "Mandala", "Goodbye", "Musica" si "Back In My Life".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici