Suri Cruise va da voce ursuleţului Knut într-un film animat

Suri Cruise, fiica actorilor Katie Holmes şi Tom Cruise, va da voce lui Knut, într-un film animat despre viaţa ursuleţului polar devenit simbol naţional în Germania, după ce a fost abandonat de mama lui, care l-a născut în captivitate, la grădina zoologică din Berlin, informează femalefirst.co.uk.

3 afișări
Imaginea articolului Suri Cruise va da voce ursuleţului Knut într-un film animat

Suri Cruise va da voce ursuleţului Knut într-un film animat despre viaţa acestuia

Filmul va fi produs de Ash R. Shah, de la compania The Animation Picture Company.

"Cu caracterul lui prietenos, Knut serveşte ca ambasador pentru problemele Pământului - încălzirea globală şi topirea calotei glaciare. Un film despre Knut va influenţa oamenii din lumea întreagă", a spus Shah.

"Am văzut relaţia înduioşătoare dintre Knut şi îngrijitorul său, Thomas Doerflein, aceasta urmând a constitui tema centrală a filmului. Vreau ca Suri Cruise să dubleze în limba engleză replicile lui Knut", a adăugat Shah.

Drepturile asupra emoţionantei poveşti a lui Knut au fost achiziţionate pentru suma de 5 milioane de dolari.

Heiner Klos, de la grădina zoologică din Berlin, a confirmat faptul că a primit o ofertă pentru povestea lui Knut, dar a refuzat să dea alte detalii.

Suri Cruise, în vârstă de 20 de luni, nu este primul copil vedetă care îşi începe cariera la o vârstă fragedă.

Fiica lui Brad Pitt şi a Angelinei Jolie, Shiloh, a jucat rolul fiicei personajului interpretat de tatăl său în filmul "The Curious Case of Benjamin Button", în primăvara anului trecut, pe când avea doar 10 luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici