Susan Sarandon acuză guvernul american de interceptare a convorbirilor ei telefonice

Actriţa şi activista Susan Sarandon a afirmat că guvernul american i-a înregistrat ilegal convorbirile pe care le-a purtat în ultima vreme pe telefonul ei mobil.

209 afișări
Imaginea articolului Susan Sarandon acuză guvernul american de interceptare a convorbirilor ei telefonice

Susan Sarandon acuză guvernul american de interceptare a convorbirilor ei telefonice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană pare să fie convinsă de faptul că este supravegheată de autorităţile din ţara ei, după ce a citit un document, obţinut prin intermediul organizaţiei Freedom of Information. Actriţa consideră că, din cauza acestui demers, autorităţile guvernamentale nu i-au acordat, recent, permisul necesar pentru a vizita Casa Albă, informează express.co.uk.

Susan Sarandon a făcut aceste dezvăluiri cu ocazia unei discuţii cu publicul pe care a avut-o duminică, la Festivalul de film Tribeca din New York.

"Suntem supravegheaţi. Convorbirile mele telefonice au fost înregistrate. Mi-a fost refuzat permisul de vizitare a Casei Albe şi nu înţeleg care este motivul", a spus actriţa americană.

Susan Sarandon este o susţinătoare înfocată a campaniilor pentru drepturile omului şi a militat în ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale. Actriţa americană s-a opus în mod public, în 2003, campaniei militare americane din Irak.

Ea şi-a manifestat totodată sprijinul pentru mişcarea Occupy Wall Street, la începutul acestui an.

Susan Sarandon este o actriţă americană de cinci ori nominalizată la premiul Oscar, distincţie pe care a şi primit-o, în 1996, pentru rolul principal din "Culoarul morţii/ Dead Man Walking".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici