Susan Sarandon dezvăluie de ce a renunţat la cannabis

Actriţa americană Susan Sarandon, în vârstă de 67 de ani, spune că secretul frumuseţii sale stă în faptul că a renunţat la fumat şi este de părere că tutunul afectează pielea mai mult decât marijuana.

428 afișări
Imaginea articolului Susan Sarandon dezvăluie de ce a renunţat la cannabis

Susan Sarandon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Zilele astea vezi multe femei care, la 67 de ani, nu-şi arată vârsta, deci felul în care arăt nu este unul neobişnuit", spune actriţa, citată de contactmusic.com.

"Trebuie să încerci să fii fericit, să-ţi păstrezi simţul umorului şi curiozitatea. Dar principalul sfat ar fi, în primul rând, să nu fumezi sau, mai degrabă, să nu fumezi tutun", mai spune aceasta.

"Nu mai fumez marijuana, însă tutunul este cel mai rău duşman al pielii", adaugă actriţa, care pledează pentru moderaţie în toate - soare, consum de alcool, alimentaţie.

Actriţa americană Susan Sarandon, nominalizată de cinci ori la premiul Oscar, a primit această distincţie în 1996, pentru rolul principal din "Culoarul morţii/ Dead Man Walking". Susan Sarandon este, de asemenea, o susţinătoare a campaniilor pentru drepturile omului şi a militat în ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale. Actriţa s-a opus în mod public, în 2003, campaniei militare americane din Irak.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici