Suspecta din cazul Maddie seamănă cu Victoria Beckham - VIDEO

Detectivii particulari care se ocupă de cazul Madeleinei McCann, fetiţa dispărută în 2007 într-o staţiune din Portugalia, au o nouă pistă şi caută o suspectă asemănătoare cu Victoria Beckham, care are accent australian sau neo-zeelandez, informează Sky News.

147 afișări
Imaginea articolului Suspecta din cazul Maddie seamănă cu Victoria Beckham - VIDEO

Suspecta din cazul Maddie seamănă cu Victoria Beckham (Imagine: SkyNews)

Madeleine McCann, fetiţa dispărută în 2007 într-o staţiune din Portugalia

Misterioasa suspectă, care seamănă foarte bine cu fosta membră a trupei Spice Girls şi actuala soţie a fotbalistului David Beckham, ar fi fost văzută de doi bărbaţi britanici în Barcelona, la trei zile după dispariţia fetiţei. Femeia i-ar fi spus unuia din bărbaţi ceva care l-a convins că aceasta ştie mai multe despre Madeleine.

Detalii despre noua suspectă vor fi făcute publice în cursul zilei de marţi.

Un portret robot al femeii va fi realizat de David Edgar, un poliţist pensionat care, în prezent, conduce ancheta privată referitoare la dispariţia copilului.

Victoria Beckham, fosta membră a trupei Spice Girls şi actuala soţie a fotbalistului David Beckham

Potrivit Sky News, noile informaţii ar indica faptul că Madeleine se află departe de Praia da Luz, staţiunea din Portugalia de unde a dispărut în mai 2007, înainte de a împlini patru ani.

Suspectul anterior, un fost pedofil condamnat pe nume Raymond Hewlett, bolnav de cancer în stadiu terminal şi internat într-un spital din Germania, a negat orice implicare în acest caz şi a refuzat să colaboreze cu anchetatorii.

Gerry şi Kate McCann

Madeleine McCann a dispărut, în mai 2007, din apartamentul de vacanţă al părinţilor ei, în staţiunea Praia da Luz, din Algarve.

Soţii McCann nu erau acasă în momentul dispariţiei. Poliţia portugheză i-a considerat pe părinţi, o vreme, principali suspecţi în acest caz. Ulterior, autorităţile au retras toate acuzaţiile.

Cazul Maddie a fost închis în urmă cu câteva luni de poliţie, dar fetiţa mai este căutată de detectivi privaţi angajaţi de familia sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici