Sute de persoane au petrecut noaptea dintre ani pe pârtia din Buşteni

Aproximativ 300 de persoane au petrecut noaptea dintre ani pe pârtia Kalinderu din staţiunea Buşteni, oamenii venind pe pârtie cu artificii şi şampanie.

468 afișări
Imaginea articolului Sute de persoane au petrecut noaptea dintre ani pe pârtia din Buşteni

Sute de persoane au petrecut noaptea dintre ani pe pârtia din Buşteni (Imagine: Florin Crisan/Mediafax Foto)

Potrivit şefului de instalaţie de la pârtia Kalinderu din Buşteni, Mihai Dobre, aproximativ 300 de persoane au petrecut noaptea de Revelion pe această pârtie şi, chiar dacă administraţia de la Kalinderu nu a pregătit niciun eveniment special, mulţi turişti, dar şi localnici, au venit cu familiile, copiii sau prietenii pe pârtie, aducând cu ei artificii şi şampanie, iar unii dintre petrecăreţi s-au dat cu sania în zona de la baza pârtiei.

Vineri, în prima zi a noului an, aproximativ 250 de persoane se aflau pe pârtia Kalinderu, unde schiază sau pur şi simplu petrec, în ciuda faptului că la Buşteni plouă.

Turiştii care îşi petrec minivacanţa de Revelion în staţiunile de pe Valea Prahovei nu au foarte multe opţiuni în ceea ce priveşte practicarea sporturilor de iarnă întrucât multe dintre pârtiile din staţiunile
prahovene nu sunt practicabile. Cele mai bune condiţii pentru schi le oferă pârtia Kalinderu din Buşteni, unde în ultima perioadă au fost puse în funcţiune tunurile pentru zăpadă artificială. La Sinaia este practicabilă doar pârtia ÎDrum de vară", dar condiţiile pentru schi nu sunt foarte bune, iar la Azuga turiştii pot schia doar pe pârtia "Carp", destinată începătorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici