Sylvester Stallone, pregătit pentru al cincilea film din seria "Rambo"

Sylvester Stallone urmează să regizeze şi să joace în al cincilea film din franciza "Rambo", ce va fi produs de Nu Image/ Millenium Films, informează Variety.

248 afișări
Imaginea articolului Sylvester Stallone, pregătit pentru al cincilea film din seria "Rambo"

Sylvester Stallone, pregătit pentru al cincilea film din seria "Rambo" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sylvester Stallone, pregătit pentru al cincilea film din seria "Rambo" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acţiunea acestui film îl are din nou în centru pe "legendarul" John Rambo, care se luptă cu traficanţii de persoane şi cu lorzii cartelurilor de droguri, pentru a salva o tânără răpită în apropiere de graniţa americano-mexicană. Filmările vor începe în primăvara lui 2010, în Bulgaria.

Într-un interviu acordat recent, Sylvester Stallone a declarat că lucrează deja la cel de-al cincilea film din franciza "Rambo".

"Stallone va fi aici în mai 2010, pentru a filma noul lui lungmetraj din seria "Rambo", a declarat la începutul lunii august Dimitar Dereliev, adjunctul ministrului Culturii din Bulgaria.

Stallone şi Nu Image/Millenium Films au colaborat şi la cel de-al patrulea film al acestei francize, "Rambo IV", lansat în 2008, care a generat încasări de 42 de milioane de dolari în Statele Unite şi 113 milioane de dolari pe plan internaţional.

Nu Image/Millenium Film se află în etapa de post-producţie a filmului "The Expendables", regizat de Sylvester Stallone, în care starul american joacă alături de Jason Statham, Jet Li şi Mickey Rourke. Acest film va fi lansat pe 23 aprilie.

Primele trei pelicule ale francizei Rambo sunt "First Blood - Rambo I" (1982), "Rambo: First Blood Part II" (1985) şi "Rambo III" (1988).

Actorul, regizorul şi producătorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri în filme de acţiune ca cele din seriile "Rocky" şi "Rambo". În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici