Sylvester Stallone promovează un brand de vodkă

Sylvester Stallone, un inamic de temut al oponenţilor ruşi în filme precum "Rambo" sau "Rocky", va promova brandul rusesc de vodkă Synergy, valoarea contractului semnat de actor fiind de un milion de dolari.

21 afișări
Imaginea articolului Sylvester Stallone promovează un brand de vodkă

Sylvester Stallone promovează un brand de vodkă (Imagine: Mediafax Foto)

Reprezentanţii brandului rusesc de vodkă Synergy au declarat, vineri, că au semnat un contract pe un an cu Stallone. Actorul va apărea în spoturile TV şi execuţiile print din cadrul campaniei pentru brandul de vodkă Synergy, care va fi lansată pe 1 septembrie.

Stallone - care a interpretat rolul lui John Rambo, protagonistul care ucidea zeci de oponenţi ruşi în Afganistan şi care l-a umilit pe boxerul sovietic Ivan Drago - va promova produsul, prin sloganul "There is a bit of Russian in all of us/ În fiecare dintre noi există ceva rusesc".

"Conceptul campaniei publicitare se bazează pe faptul că actorul are origini ruseşti", au declarat reprezentanţii companiei Synergy, făcând referire la străbunica actorului, Rosa Rabinovich, născută în oraşul ucrainean Odessa.

Filmele din seria "Rambo" şi "Rocky" au fost interzise în Uniunea Sovietică, dar erau valorizate pe piaţa neagră din URSS.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici