Tânăra, inginer la uzina Dacia, care i-a impresionat pe români cu vocea ei

Elena Bozian, finalistă “Vocea României”, lucrează ca inginer la uzina Dacia. Ea s-a calificat în finala de săptămâna viitoare, unde va lupta pentru a aduce Victoria în echipa lui Horia Brenciu.

5626 afișări
Imaginea articolului Tânăra, inginer la uzina Dacia, care i-a impresionat pe români cu vocea ei

Sursa: Facebook

Frumoasa concurentă cântă din pasiune şi nu a studiat muzica, aşa cum s-ar fi aşteptat cei care i-au auzit vocea. Elena este absolventa Politehnicii, unde a urmat cursurile Facultăţii de Mecanică şi Mecatronică, profil Inginerie Economică. În viaţa de zi cu zi, ocupaţia ei o pune într-o ipostază foarte diferită de cea în care o vedem pe scena show-ului Vocea României: se ocupă de cataloagele de piese din service la uzina Dacia de la Mioveni.

La doar 23 de ani, Elena Bozian  a impresionat jurioul emisiunii şi s-a alăturat echipei lui Horia Brenciu. Tânăra a intrat în cursa pentru marele premiu oferit de emisiune, calificându-se în finala care va fi difuzată pe 20 decembrie. Ceilalţi finalişti sunt Jasmina Răsădean, din echipa Irinei Rimes, Andi Ţolea din echipa lui Smiley şi Dragoş Moldovan din echipa lui Tudor Chirilă.

 

Sursă foto: Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici