Tango şi street dance, vineri, la "Dansez pentru tine"

Perechile concurente din emisiunea "Dansez pentru tine" vor avea de trecut, vineri seară, în paşi de dans, de la un stil de dans pasional - tango - la street dance, informează Pro TV.

99 afișări
Imaginea articolului Tango şi street dance, vineri, la "Dansez pentru tine"

Tango şi street dance, vineri, la "Dansez pentru tine"

Vineri seară, telespectatorii Pro TV vor fi în premieră martorii unui duel în trei, dar şi ai unui concurs în paşi de tango şi street dance.

Perechile care au mai rămas în competiţie, Adela Popescu şi Paula Seling alături de partenerii lor, vor afla cum se dansează un tango de 10 de la două foste concurente, Laura Cosoi şi Adriela Morar, care vor exemplifica împreună pasionalul stil de dans.

Susţinută de iubitul său, Ilie Năstase, Brigitte Sfăt va realiza un dans bollywoodian în scop umanitar alături de Daniel Niţoiu, prezentatorul Ştirilor Pro TV de la ora 13.00. "Ilie a fost plecat zilele trecute din ţară, dar ieri s-a întors şi a fost alături de mine la antrenamentele de dans. Îi place cum iese dansul şi este foarte mândru că prin asta luptăm de fapt pentru micuţa Kassandra. Amândoi ne implicăm mult în povestea ei şi a familiei Rotariu şi ne-am dori ca ei să aibă parte de un viitor aşa cum merită", spune Brigitte Sfăt.

Răzvan Fodor, Octavian Strunilă şi Nicola, alături de partenerii lor, vor dansa pentru a convinge publicul că merită să fie votaţi şi să rămână astfel în concurs. O singură pereche va fi eliminată din concurs dintre cele trei condamnate. Telespectatorii Pro TV pot decide soarta visului concurenţilor votând prin sms la 1276, cu textul favoritului: Octavian, Nicola sau Răzvan.

Antrenamentele asidue, zilele pline de repetiţii şi mişcările grele pe care au învăţat să le execute şi-au lăsat urmele pe trupurile dueliştilor. Octavian Strunilă a slăbit 8 kg, Răzvan Fodor - 5 kilograme şi jumătate, iar Nicola şi-a tonifiat musculatura, este mai suplă şi a scăzut în centimetri.

Fiecare echipă duelistă are câte un "rănit" în componenţă. "Am o durere de două săptămâni la un muşchi intercostal, dar am lăsat-o mai moale cu prizele pe partea dreaptă şi mergem mai departe", spune Răzvan Fodor. "Ştefan are, de două ediţii, o durere foarte mare de genunchi, dar face tot ce poate că să nu se vadă asta pe ring", povesteşte Nicola despre partenerul ei, iar Octavian Strunilă îi plânge de milă coregrafului său, Lilian Cărăuş, care şi-a rupt un deget.

În prag de duel, Răzvan Fodor trage provizoriu o linie şi realizează că experienţa "Dansez pentru tine" i-a adus numai lucruri bune şi speră sa aibă ocazia să lupte şi în continuare pentru Lena. "Îmi place că am cunoscut doi oameni fabuloşi în persoana Lenei şi a Doinei, mă bucur că motivaţia de a ajuta a dezgropat în mine resurse la care nu se aştepta nimeni, poate nici măcar eu. Ce-mi displace este însă că, de şapte săptămâni, timp de 8 ore pe zi sunt tot timpul transpirat. De fel, nu am cuvinte meştesugite pentru a-mi face promovare, dar consider cazul meu cel mai dificil dintre toate, dar care are posibilitate de rezolvare: de votul telespectatorilor depinde dacă mama Lenei va merge sau va rămâne în continuare în acelaşi scaun cu rotile. Alături de Lena nu mai este cel care o susţinea în toate, logodnicul ei, care a murit într-un accident aviatic, aşa că noi trebuie să luptăm alături de ea pentru a-i împlini visul", povesteşte actorul din "Iubire şi onoare" de la Acasă.

Octavian Strunilă crede cu tărie că partenera lui merită să fie ajutată după o viaţă care oricând poate constitui scenariul unui film de groază. "Ella are 17 ani şi acasă o aşteaptă doi părinţi în scaune cu rotile şi o poveste de viaţă cumplită. Nimic mai mult! Ce poate face un copil la vârsta asta pentru a-şi ajuta părinţii? Are cu adevărat nevoie de voi. E păcat ca după un drum atât de lung să se întoarcă acasă. Mai sunt câţiva paşi. Votaţi-o! Este un copil chinuit pentru care acum şi aici înseamnă viitorul!", susţine actorul din "Moştenirea" de la Pro TV, pentru care experienţa "Dansez pentru tine" a reprezentat un consum fizic şi psihic imens. "Toată lumea ştie sau a auzit cât de greu e la «Dansez pentru tine», dar nimeni nu realizează până nu ajunge aici. Este un consum psihic şi fizic imens. Cred că dacă emisiunea asta ar dura mai mult, câteva luni, s-ar ajunge la deviaţii comportamentale grave. Am trecut prin depresii puternice în care mi-am pus mari întrebări în legătură cu mine. Această emisiune m-a făcut să reflectez asupra mea. Mai am...", mărturiseşte actorul.

În ultimele săptămâni, Nicola nu a mai avut timp să stea alături de copiii ei, însă şi-a canalizat toată energia pe visul lui Ştefan şi pe dorinţa de a-i vedea fiul grav bolnav zâmbind. "Eu şi uitasem când e ziua mea, oricum, de când am intrat în acest proiect nu mai ştiu când e luni, când e miercuri, ştiu doar când e joia şi vinerea, pentru că atunci avem repetiţia generală în platou şi emisiunea. În rest, mă concentrez doar pe dans şi pe visul lui Ştefan", povesteşte artista. Pe lângă faptul că şi-a creat o a doua familie, Nicola a câştigat şi dorinţa de a continua dansul după terminarea emisiunii. "M-am hotărât să mă duc la şcoala de salsa după ce se termină «Dansez pentru tine», pentru că întotdeauna mi-au plăcut salsa şi muzica latino, însă acum sunt şi foarte hotărâtă să mă înscriu. Este foarte grea salsa, însă vreau să o învăţ pentru mine, pentru plăcerea mea, nu pentru performanţă", povesteşte Nicola.

Cele mai de preţ, săptămâna aceasta, pentru perechile dueliste sunt sfaturile coregrafilor lor. "Singura încurajare pe care mi-o dă Doina şi cu care suntem unanim de acord este să ne bucurăm atunci când dansăm, ca şi cum ar fi ultimul dans din acest concurs", spune Fodor despre Doina Botiş. "Săptămâna aceasta încercăm să evităm eventualele stări de nervozitate create în afara repetiţiilor. Încercăm să venim aici cât mai calmi, cât mai odihniţi şi gata de muncă. Lilian ştie foarte bine să tempereze lucrurile şi să evităm astfel pierderile de energie", povesteşte Octavian Strunilă despre Lilian Cărăuş. "Sfatul Cocuţei este să ne concentrăm la maxim. Am învăţat că, dacă eşti stresat, nu rezolvi nimic, aşa că încerc să mă relaxez şi să mă bucur de ce fac", spune Nicola.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici