Tarantino şi-a dat în judecată vecinul

Cineastul american Quentin Tarantino l-a dat în judecată pe vecinul său din Los Angeles, celebrul scenarist Alan Ball, încercând astfel să scape de zgomotul făcut de păsările "nesuferite" ale acestuia, informează contactmusic.com.

47 afișări
Imaginea articolului Tarantino şi-a dat în judecată vecinul

Tarantino şi-a dat în judecată vecinul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Quentin Tarantino l-a dat în judecată pe Alan Ball, scenaristul şi creatorul serialului "True Blood", susţinând că nu a putut să se concentreze pentru a lucra la scenariul următorului său proiect cinematografic din cauza "afurisitelor de ţipete îngrozitoare" provenind din "menajeria de păsări exotice" a vecinului său.

În plângerea depusă, joi, la tribunal, Quentin Tarantino susţine că Alan Ball "a făcut prea puţin pentru a elimina cacofonia zilnică a papagalilor săi", pe care a asemănat-o cu "ţipetele neplăcute de pterodactil".

Tarantino a cerut judecătorului să emită un ordin care să-l ajute să scape de zgomotul făcut de păsările vecinului său, după ce a încercat în zadar să ajungă la o înţelegere cu acesta.

Quentin Tarantino este regizor, scenarist, producător şi ocazional actor american, considerat unul dintre cei mai talentaţi cineaşti din generaţia sa. Printre cele mai cunoscute creaţii ale sale se numără "Reservoir Dogs" (1992), "Pulp Fiction" (1994), "Jackie Brown" (1994), "Kill Bill Volumul 1" (2003), "Kill Bill Volumul 2" (2004) şi "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds" (2009).

Alan E. Ball este un scenarist, regizor, actor şi producător american de film, teatru şi televiziune. El este scenaristul a două lungmetraje - mult premiatul "American Beauty" şi "Towelhead" -, dar şi scenaristul şi creatorul a două seriale celebre de televiziune - "Six Feet Under" şi "True Blood". Considerat unul dintre cei mai buni scenarişti de la Hollywood, Alan Ball a fost recompensat cu premiul Oscar, premiul Emmy şi Globul de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici