Târg Internaţional de Miere, de vineri până duminică, la Bucureşti

Ediţia a II-a a Târgului Internaţional de Miere se desfăşoară la Bucureşti, începând de vineri şi până duminică, intrarea vizitatorilor la eveniment fiind liberă, informează Radioul Public, partener al manifestării.

375 afișări
Imaginea articolului Târg Internaţional de Miere, de vineri până duminică, la Bucureşti

Târg Internaţional de Miere, de vineri până duminică, la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Târgul Internaţional de Miere, organizat de Apimondia în parteneriat cu Radio România, se va desfăşura în perimetrul Fundaţiei Institutului Internaţional de Tehnologie şi Economie Apicolă Apimondia din Bucureşti (Bulevardul Ficusului 40, sector 1) şi va avea o suprafaţă totală de peste 2.000 de metri pătraţi.

Pe lângă diverse produse apicole (sortimente de miere, polen, propolis etc.), vizitatorii vor putea găsi la târg şi suplimente nutritive, medicamente şi produse cosmetice pe bază de miere.

În cadrul târgului va exista şi o secţiune dedicată profesioniştilor, în care vor fi prezentate echipamente pentru apicultură şi tratamente pentru sănătatea albinelor.

Nici copiii nu vor fi uitaţi. Ei vor fi întâmpinaţi de "albinuţa" târgului, cu care vor putea face poze şi vor primi pliculeţe cu miere, oferite gratuit.

Târgul este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici