Târgul de Moşi revine în Grădina cu Artişti din Grădina Icoanei

Târgul de Moşi revine sâmbătă şi duminică în Grădina cu Artişti din Grădina Icoanei cu un program care are în prim plan 50 de artişti şi artizani care aduc în parc lucruri de probat, de degustat şi de luat acasă, arată un comunicat al organizatorilor.

179 afișări
Imaginea articolului Târgul de Moşi revine în Grădina cu Artişti din Grădina Icoanei

Târgul de Moşi revine în Grădina cu Artişti din Grădina Icoanei

Lista atracţiilor cu care sunt îmbiaţi bucureştenii la Târgul de Moşi este include cireşe şi căpşune dulci şi aromate, turtă dulce delicioasă, tricouri şi încălţări pictate, brăţări din mărgele, genţi şi espadrile croşetate, decoraţiuni din sticlă şi metal, şalvari, ii, haine împâslite, cercei coloraţi, aranjamente florale, dulciuri de casă, îngheţată, cosmetice naturale, agende handmade, pandantive brodate, accesorii din piele naturală, legume de sezon şi cărţi pentru copii.

Programul acestei ediţii este 10.00 – 20.00 iar intrarea la eveniment este liberă. Mai bine de 15 ateliere de creaţie, de la pictură pe faţă şi henna, până la asamblare puzzle-uri 3D şi yoga pentru familii ori muzică, îi vor ţine ocupaţi atât pe cei mari, cât şi pe cei mici, de dimineaţa până seara.

”Cum anunţam la începutul lunii, weekendul acesta de pregătim de al doilea Târg de Moşi de la Grădina cu Artişti, cel din Grădina Icoanei. Mini festival urban cu iz de odinioară, Târgul de Moşi readuce toate amintirile copilăriei, de când mergeam la bâlci alături de bunici, gustam primele fructe de sezon şi vedeam circul”, anunţă organizatorii.

Programul detaliat este disponibil pe site-ul evenimentului, gradinacuartisti.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici