Tăriceanu a sosit la Guvern cu o maşină decapotabilă de colecţie

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a sosit, vineri, la Guvern, la volanul unui autoturism decapotabil marca Triumph, model 1968, cu două locuri şi două uşi, el declarând că a cumpărat maşina din Franţa şi că s-a tocmai s-a întors din concediul de odihnă petrecut în staţiunea Bodrum, din Turcia.

34 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu a sosit la Guvern cu o maşină decapotabilă de colecţie

1968 Triumph TR250 (Imagine: www.sportscarmarket.com)

Tăriceanu a arătat că a fost mulţumit de serviciile din Turcia şi a precizat că nu a petrecut concediul de odihnă în România deoarece a dorit să aibă o vacanţă liniştită, departe de mass-media.

În urmă cu un an, Tăriceanu a sosit la biroul de la Guvern cu un Porsche decapotabil, surse oficiale declarând atunci că autoturismul este înregistrat pe numele firmei Automotive Trading Services, inportator al mărcii Citroen în România, deţinută de şeful Executivului.

În declaraţia de avere a premierului figurează trei autoturisme Citroen, fabricate în 1955, 1967 şi 1986, precum şi un automobil Fiat, produs în 1966.

Tăriceanu a sosit, vineri, la Guvern pentru a semna cu reprezentanţii sindicatelor şi cei patronatelor acordul privind salariul minim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici